Monica Bellucci elárulta, mi van közte és Tim Burton között

film celebrity Horizontal
US director Tim Burton (R) reacts as he receives the Lumiere Award from Italian actress Monica Bellucci during the award ceremony of the 14th edition of the Lumiere Film Festival in Lyon, central-eastern France, on October 21, 2022. (Photo by JEFF PACHOUD / AFP)
Vágólapra másolva!
Monica Bellucci egy friss interjúban megerősítette a korábbi pletykát: valóban egy párt alkotnak Tim Burtonnel.
Vágólapra másolva!

Februárban lehetett először hallani arról, hogy az 58 éves Monica Bellucci és a 64 éves Tim Burton összejöttek, azóta azonban egyikük sem nyilatkozott a kapcsolatukról – egészen mostanáig.

Bellucci most az Elle magazin francia kiadásának erősítette meg, hogy együtt vannak: "Szeretem Timet, és nagyon tisztelem Tim Burtont" – mondta, utalva arra, hogy a párja rendezői munkásságát is nagyra tartja.

Monica Bellucci és Tim Burton tavaly a Lumiére-díj átadásán, ahol felfigyeltek egymásra Forrás: AFP/Jeff Pachoud

"Örülök, hogy találkoztam vele, ilyen találkozás ritkán van az életben. Ismerem mint férfit, szeretem is őt – most pedig megismerhetem mint rendezőt, egy új kaland veszi kezdetét" – mondta a színésznő arról, hogy Burtonnel jelenleg együtt dolgoznak a Beetlejuice folytatásán, amelyben többek között Winona Ryder, Michael Keaton és Jenna Ortega is benne lesznek.