Kiderült mennyit keres Molnár Anikó a testével

Molnár Anikó
Vágólapra másolva!
Molnár Anikó elárulta, miért döntött úgy, hogy 47 évesen egy sokak által megvetett szakmába belevágjon és azt is elmondta, mennyit keres vele havonta.
Vágólapra másolva!

"Senki felé nincs elszámolnivalóm. Nincs férjem, se gyerekem, aki előtt szégyenkeznem kellene, úgyhogy könnyen lehet,

"Álszentség lenne kijelenteni, hogy nem feszegetem a határaimat"

- mondta el a Story Magazinnak Anikó, aki szerint egyébként

mindenkinek megvan az ára, még akkor is, ha ezt sokan nem is szeretik beismerni.

"Van az a pénz, amiért az ember beengedi a kamerákat a hálószobájába, maximum nem mindenkinek van hozzá bátorsága. Én nem tartom magam se prűdnek, se képmutatónak. A világ legszabadabb embere vagyok, megtehetem, hogy azt csináljak, amihez csak kedvem támad. Ráadásul

- fogalmazott.

Élt már jó módban, de amikor kezdtek egyre rosszabbul menni a dolgai és már az utolsó tartalékaiból tartotta el magát, akkor döntött úgy, regisztrál az OnlyFansre.

Molnár Anikó Forrás: Molnár Anikó/Instagram

"Nem számíthatok senkire. Nincsen gazdag férjem, aki majd egyengeti az életemet, egyedül rajtam áll, hogy életem végéig párizsis szendvicsen élek-e, mert tisztességes munkából képtelenség megélni ebben az országban."

Az internet egyik legnépszerűbb erotikus oldala lett az új pénzkereseti lehetősége, ahol már közel 1000 előfizetője van, akik szívesen fizetnek azért, hogy pikáns felvételeket láthassanak róla.

de ebből azért keményen kell adózni, a bevétel 20 százalékát pedig leveszi az anyacég. Ki kell fizetni a fotósokat, kollégákat is, egy részét vissza kell forgatni a tartalmak gyártásába, ruhákra, fehérneműkre, cipőkre, de így sem panaszkodom - mondta el Anikó, hozzátette, hogy egyedül 75 éves anyukája véleményére ad, aki viszont nem akarta lebeszélni róla, hogy belekezdjen - írja a Blikk.