Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Lábtörése után üzent Marics Peti, kiderült, mi lesz a ValMar nyári koncertjeivel

ValMar
Vágólapra másolva!
Ahogy arról korábban beszámoltunk, Marics Peti csúnyán megsérült a csütörtöki koncertjükön, a lába is eltört egy rossz ugrásnál. Most üzent a rajongóknak. 
Vágólapra másolva!

A ValMar csütörtöki, Budapest Parkban tartott koncertjén Marics Petinek egy ugrás után kifordult a bokája. Ápolás után visszatért és a bulit becsülettel végigcsinálta: később kiderült, hogy eltört a bokája, kórházba is kellett szállítani, ezért a fiúknak le kellett mondaniuk a következő fellépésüket. Az énekes szerencsétlen mozdulatáról egy eddig nem látott videó került elő - itt meg is nézheti.

ValMar Forrás: ValMar/Instagram

Marics most közösségi oldalán informálta a követőit arról, mi várható a közeljövőben: "Nem igy terveztük... Nagyon sokan írtatok es aggódtok értem, amiért repkednek a csókok nektek... Úgyhogy röviden elmesélem, mi lett a diagnózis, illetve hogy lesz a folytatás. Lett egy bokatörés, szerencsére nem elmozdulásos, úgyhogy nem súlyos - illetve bokaszalag is szakadt. Még jó egy hét fekvő gipsz,

de jövő hét kedden kapok járógipszet és onnantól folytatjuk a nyarat... Kevesebb ugrálással, de együtt. Köszi mindenkinek a jókívánságokat és szeretetet, amit az utóbbi napokban végtelen dózisban küldtetek felém" - írta.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről