Kiderült, hol lesz Palvin Barbi esküvője és mitől retteg a vőlegény

Velence, 2022. szeptember 3. Palvin Barbara modell a Bones and All című film bemutatóján a 79. Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon 2022. szeptember 2-án. Az alkotás a szeptember 10-ig tartó filmes seregszemle versenyprogramjában szerepel. MTI/EPA-ANSA/Ettore Ferrari
Vágólapra másolva!
A fiatalok szülei még nem is találkoztak.
Vágólapra másolva!

Az elmúlt hetekben arról szóltak a hírek, hogy Dylan Sprouse megkérte Palvin Barbi kezét. Sokaknak feltűnt az új gyűrű a modell ujján, de akkor még tagadott. "Ne higgy el mindent! Mindenki tudni fogja, ha sor kerül az eljegyzésre" - válaszolta egy videóban a TikTokon. Palvin Barbi akkor a gyűrű nélküli kezét is felmutatta bizonyítékként.

Forrás: MTI/EPA-ANSA/Ettore Ferrari

Ehhez képest most kiderült, hogy a lánykérés már szeptemberben megtörtént. A nagy hírt akkor akarták megosztani a nyilvánossággal, amikor úgy érezték, hogy készen állnak rá. "Tényleg nem izgulok amiatt, hogy férjhez megyek.

- mondta egy interjúban a topmodell.

Itthon lesz a klasszikus lagzi

A legismertebb magyar modell, akit közel 20 millióan követnek világszerte, a V magazinnak elmondta, hogy "kizárt dolog, hogy ne Magyarországon legyen az esküvő, mert a szülei megölnék. Most először fognak majd találkozni a fiatalok szülei és családjai, magyaros lagzit terveznek: lesz leányszöktetés is.

Kettejük közül Dylan Sprouse izgul jobban az esküvő miatt, főként a menyasszonytánctól fél (akkor ugyanis a vőlegény is táncol a násznéppel), mivel nem tartja magát jó táncosnak. Palvin Barbara viszont már nagyon várja, hogy megmutathassa gyerekkora helyszíneit az amerikai rokonságnak.