Kiderült egy tévésztárról, hogy titokban perverz domina

Vágólapra másolva!
Nem először fordul elő, hogy egy valóságshow-szereplő eltitkolja a múltját, majd kiderül, hogy nem tanítónő vagy bolti eladó, hanem a szexiparban dolgozik. 
Vágólapra másolva!

Most a brit Love Island sztárjáról, Charlotte Sumnerről derült ki, hogy titokban domina, miután az ITV producereinek azt mondta, hogy fogászati asszisztensként dolgozott. A 30 éves valóságshow-sztár "férfiak pénzért történő megalázásával" és "perverzek fétisének kielégítésével" foglalkozott. A The Sun forrásai elárulták, hogy Charlotte alkalmanként több száz fontot kapott.

ITV

- állította az informátor, aki szerint a nő precízen törölte a netes fiókját, mielőtt bement a műsorba.

Amikor szembesítették a múltjával, nem tagadott, szerinte ez vállalható munka. A családja és a barátai tudtak arról, mivel foglalkozik, és minden online perverzió kölcsönös beleegyezés után jött létre. Azt is hozzátette, hogy "soha nem volt semmilyen fizikai szexuális tevékenység", és soha nem találkozott egyik ügyfelével sem a való életben.

Nem ő az első realitysztár, aki ilyesmivel lebukik, tavaly Árpa Attila küldött haza egy nőt A Nagy Ő-ből, mert szexmunkás volt.