Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Horváth Gréta soha nem bocsátja meg a megcsalást a férjének

Horváth Gréta
Vágólapra másolva!
Horváth Gréta kiegyensúlyozott párkapcsolatban él, nem volt ez azonban mindig így. Gyereke apjával szakítottak és férjével is sem tartott örökké a kapcsolatuk. Felröppent egy pletyka, miszerint az édesanya újra megházasodott.
Vágólapra másolva!

Bloggal jelentkezik ősztől Horváth Gréta. Az influenszer mély tartalmakat szeretne gyártani.

Például a női szorongásról huszonéves korban, aztán harmincasként, s arról, hogy én hogyan jöttem ki a mélypontokból – mondta a Borsnak Horváth Gréta, aki nemrég olyat olvasott magáról, amiről csak éppen ő nem tudott.

. A nagyszüleim és szüleim példáján is azt látom, hogy ez igenis működhet, létezik olyan, hogy egy nő és férfi szövetséget köt, és minden problémát meg tudnak oldani együtt. A nagyszüleim közel ötven évig voltak házasok, a papám sajnos azóta elhunyt. A szüleim is már több, mint harminc éve házasok. Ebben a szemléletben nőtem fel, attól mert van mögöttem egy válás, még hiszem, hogy tud működni" – mondta Gréta, aki hivatalosan tavaly vált el második férjétől.

Forrás: Horváth Gréta

– tette hozzá az influenszer, aki a hűtlen férfiakról is ír majd.

"A blogomban is szeretnék keményen beleállni majd az ilyen megosztó témákba, hiszen fontos erről beszélni! A magam részéről semmibe veszem azokat a férfiakat, akik képesek szándékosan fájdalmat okozni a feleségüknek, barátnőjüknek. Számomra megbocsáthatatlan, ha valaki hosszú távon csalfa. Nincs második esély! Egy ilyen esetben pedig a nőknek nem a férfinak kell megbocsátani, hanem saját maguknak: amiért engedték, hogy a saját lelkük ennyire háttérbe szoruljon, s amiért hagyták, hogy megtörténhessen velük" – zárta az édesanya.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről