Tombol Bíró Ica, elzavarta közösségi oldaláról egyik követőjét - fotó

Bíró Ica
Vágólapra másolva!
A Metal Lady nemrég töltötte be 66. életévét, ennek ellenére fiatalokat megszégyenítően néz ki. A minap feltöltött egy bikinis képet az oldalára, ami miatt bántotta néhány követője, Ica azonban nem hagyta magát. 
Vágólapra másolva!

Egy bikinis fotót osztott meg követőivel Bíró Ica.

– írta bejegyzésében a fitneszlady, amit a Bors szúrt ki. Volt olyan, aki plasztikai beavatkozással vádolta meg, Ica viszont soha nem feküdt kés alá.

Forrás: Facebook

Mi hasznom lenne belőle? Sokan alkalmaznak beavatkozásokat, ami az ő dolguk! Nem vagyok híve, szerintem az csak betegség esetén realitás, de ez mindenki saját ügye! Én maradok a természetesség híve! Amúgy meg úgy érzem, nincs is rá szükségem! Mindjárt elkezdek büszke lenni magamra" – magyarázta Ica viszonylag nyugodtan, egy másik hozzászóló viszont teljesen kiborította. "Vén, mit kell versenyezni a fiatal nemzedékkel? Lejárt lemez" – írta a kommentelő. A Metal Ladynek több sem kellett, elküldte a fenébe.

Én önmagamat adom, és ha kell, van jó tanácsom és megújulás programom, ami működik minden korban! Én ezt képviselem! Ha tetszik neked, ha nem! Az ilyen bunkó beszólókat meg kitiltom innen, mert nincs szükségem a lehúzó, lekicsinylő dumára! Ez az én oldalam, ahol a barátaim és szimpatizálók vannak jelen, világos? Te ne nézz, ne pofázz, taka" – reagált mérgesen.