Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Hatalmas fogyása után mutogatja formás testét Szögeczki Ági - képek

Szögeczki Ági
Vágólapra másolva!
Nagyot változott az elmúlt hónapokban Szögeczki Ági élete. Életmódváltásának és kitartásának köszönhetően több, mint tíz kilót dobott le magáról, egészségesebbnek érzi magát és húsz év után először újra fürdőruhában állt fényképezőgép elé. A csinos anyuka azt is elárulta, kinek mutatta meg először a nemrég készült fotókat és ki az első számú férfi az életében.
Vágólapra másolva!

Szögeczki Ági húsz év után újra kamera elé állt fürdőruhában, és 48 évesen megmutatta csinos alakját. Nem azért vállalta a képeket, hogy mutogassa magát, hanem azért, hogy bebizonyítsa: nem a kor számít, ha az ember szeretne újra elégedetten belenézni a tükörbe és szeretné jól érezni magát a bőrében fizikailag és lelkileg is.

Nemrég ezért életmódváltásba kezdett, egészségesen étkezik, hetente többször mozog, egy prebiotikumot tartalmazó étrendkiegészítőnek köszönhetően pedig a fogyáson kívül a mindennapjait megkeserítő puffadást is sikerült kiiktatnia. Ma pedig tíz kilóval könnyebben és sokkal elégedettebben mesélt arról, hogyan érezte magát a kamera előtt.

Húsz éve nem mutatta meg magát ilyen lenge öltözetben Szögeczki Ági Forrás: Szögeczki Ági

– szögezte le Ági, majd hozzátette: Én abszolút elfogadom, hogy telik az idő, és a korral mindannyian változunk. Nincs botoxom, nincs hialuronom, nincs felvarrásom, el tudom fogadni és együtt is tudok élni azzal a ténnyel, hogy mindannyian öregszünk. Nekem magammal volt problémám és azzal a plusz 10 kilóval, ami úgy jött fel rám, hogy észre se vettem. Most, hogy több, mint tíz kilóval könnyebb lettem, újra mertem fotózást vállalni, hogy megmutassam, igenis meg lehet ezt csinálni! Ezzel együtt mégis zavarban voltam, remegett kezem és lábam és azon gondolkodtam, hogy biztos minden jó lesz?" - magyarázta Szögeczki Ági.

Nagyon izgult a fotózás előtt, hiába fogyott tíz kilót Forrás: Szögeczki Ági

Az anyuka életében a legfontosabb támogató és „kritikus" tíz éves kisfia, aki a fotózás reggelén megnyugtatta őt.

„Pontosan tudta, hogy mit kell mondania nekem: anya én már látom, hogy mennyit fogytál és mennyire csinos vagy, hidd el, jók lesznek a képek. Így hát elindultam, és már tudtam, ő lesz az első, akinek meg fogom mutatni a fotókat.

Ezzel pedig üzennék a negyven feletti anyukáknak is: attól, hogy gyerekeket nevelünk, sokan egyedül, mint én, nem kell beletörődnünk abba, hogy jönnek ránk a kilók, ha ezzel nem vagyunk elégedettek. Tehetünk ellene, a lelki és testi egészségünk érdekében!" - mondta.

Szögeczki Ági eltökélte, hogy tartja is az új életmódját és súlyát, hiszen elégedettebb és magabiztosabb lesz. És most már arra is készen áll, hogy ismerkedjen.

Az ember társas lény. Az azonban biztos, hogy annak, aki velem akar lenni, el kell fogadnia, hogy az életemben a kisfiam az első. Ha ők megszeretik majd egymást, az a legnagyobb ajándék" - zárt gondolatait Szögeczki Ági.

Újra visszanyerte önbizalmát Szögeczki Ági Forrás: Szögeczki Ági
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről