Elképesztő luxusutazásra vitte lányait a Nagy Ő, Jákob Zoltán

Magyarország Szépe, Miss World Hungary, Miss World magyarországi nemzeti versenye, sajtónyilvános casting, Lexington Loft, 2023.04.15.
Jákob Zoltán
Vágólapra másolva!
Jákob Zoltán üzletember, a TV2 következő Nagy Ője egy sokaknak elképzelhetetlen luxusutazásra vitte lányait. A vállalkozó úgy döntött, hogy követőinek enged egy kis bepillantást nyerni az ottani életkörülményeikre, ezért megmutatta a szállásukat és magát a luxushajó fedélzetét is, sőt, azt is, hogy hogyan dolgoznak robotok az óceánjárón.
Vágólapra másolva!

Jákob Zoltán ma Magyarország 35. leggazdagabb embere, aki elképesztő luxusban él a hétköznapokon is, ezért nyaralásán is kitett magáért, ahová lányait is magával vitte. Jákob szeretette volna megmutatni követőinek is, hogy milyen fantasztikus élményekben van részük, így több videót is megosztott a közösségi oldalán.

Az üzletember és lányai egy karibi útra indultak a világ egyik legnagyobb óceánjárójával, ami a Hajozas.hu információi szerint ötször nagyobb, mint a hírhedt és tragikus sorsú Titanic volt. Az üdülő luxushajót még csak tavaly adták át és hétezer utas befogadására képes. A fedélzeten található rengeteg étterem, víziszínház, kaszinó, fitneszközpont, futópálya és több medence is - írja a Blikk.

Jákob Zoltán nem fukarkodott lányaival sem, hiszen a hajón egy szoba egy hét időtartamra 2300 euróba kerül, ami körülbelül 830 ezer forintnak felel meg. Így a vállalkozó valószínűleg több mint 2,5 millió forintot költhetett csak a szállásukra.

A milliárdos Jákob nemcsak a szállást és a fedélzetet mutatta be, hanem azt is, hogy a luxushajó egyik bárjában már robotok keverik a koktélokat, amit ő maga is kipróbált.