Élete legborzalmasabb napjairól beszélt Shakira

Shakira, Piqué
FC Barcelona's defender Gerard Pique (R) and his wife Colombian singer Shakira attend the 2014 FIBA World basketball championships quarter-final match Slovenia vs USA at the Palau Sant Jordi arena in Barcelona on September 9, 2014. AFP PHOTO / LLUIS GENE (Photo by JOSEP LAGO / AFP)
Vágólapra másolva!
Az édesapja az intenzív osztályon volt, amikor a sajtóból megtudta, hogy Piqué megcsalja.
Vágólapra másolva!

Mint ismert, 2022-ben hatalmas médiabotrány közepette szakított az énekesnő és a futballista, noha előtte igazi álompárnak számítottak és két gyereket neveltek együtt. Shakira most a People magazin spanyol kiadásának elmesélte, hogy akkoriban "minden összejött", az élete összeomlott.

Shakira és Gerard Piqué Forrás: AFP/Josep Lago

Az apja elesett barcelonai házában, és épp az intenzív osztályon volt, amikor megtudta, hogy Gerard Piqué megcsalta. "A sajtóból tudtam meg, hogy elárultak, miközben apám az intenzíven feküdt. Az ember, akit legjobban szerettem az életben, az apám... és távolodott tőlem, amikor leginkább szükségem volt rá. Nem tudtam beszélni vele, nem kaphattam tanácsokat a legjobb barátomtól, pedig nagy szükségem lett volna rájuk" - magyarázta. Azt hitte, apja talán soha nem hagyhatja el a kórházat.

"A felépülése nagyon nehéz és lassú volt, de ő egy csodálatos, szerethető ember mindannyiunk számára, aki mindig meglep minket az erejével... Legyőzte a covidot, két balesetet, tüdőgyulladást, öt műtétet túlélt - mindezt 91 évesen, kevesebb mint hat hónap alatt. Apukám a legkitartóbb ember és anyukám éjjel-nappal mellette van" - tette hozzá.

A sztárpár botrányos szakításáról a cikk alatt olvashat hosszabban.