Egymást gyalázza Azahriah és az RTL Klub bukott öltöztetője, Lakatos Márk

Kikezdték az interneten Azahriah megcsalt barátnőjét, Lunát: válaszolt a kritikákra
Vágólapra másolva!
Ahogy a címben írtuk, egymást szidja Lakatos Márk öltöztető és az Azahriah nevű rapper. Azon vesztek össze, hogy hamisított holmit hord-e Azahriah vagy sem. A nagy ruhaszakértő szerint igen, a másik részben tagad. Azért tegyük hozzá: az öltöztető kezdte a cirkuszt, a magát sikeresnek mutatni akaró, valójában kudarcos emberek nagyképűségével, a rapper csak válaszotl. Azahriah egyébként arról vált többek között ismertté korábban, hogy egyik rajongójával a vécénél szexelt.
Vágólapra másolva!

Az RTL Klub gyenge nézettségű reggeli műsorából kirúgott Lakatos Márk visszatérhetett a csatornára. "Azahriahnak adnék egy Activity-feladványt, hogy mutogassa el, hogy a hamisítvány Balenciaga-cuccait hol lehet a legjobb áron beszerezni" – mondta egy műsorban az öltöztető a Blikk szerint.

Azahriah Forrás: https://www.instagram.com/azahriah_official/

A zenész hamar válaszolt az öltöztetőnek: "Kedves Lakatos Marko! Ez hamis állítás sajnálatosan, ugyanis a többes szám nem helytálló. Csak a tf2 bakancs fake, Aliról rendeltem 10 ezerért, eddigi legkényelmesebb. Bár a te brigádoddal és erkölcsi magaslataiddal pont, hogy támogatnod kéne, hogy nem támogatjuk az ilyen csúnya, gonosz, pedofil brandeket. Másrészt pedig két éve nyomom, és már jobban drippinelek, mint te, akinek elvileg ez a szakmája" - írta az oldalán.