Újabb fordulat Horányi Juli és Rúzsa Magdi botrányában

Horányi Juli
Vágólapra másolva!
Mint azt korábban írtuk, Horányi Juli és Rúzsa Magdi között csúnya vita alakult ki a két énekesnő nagy hasonlóságot mutató videoklipjei miatt. Horányi azt állította, hogy a gyártó cégnek tudomása volt arról, hogy mennyire azonos a két videó, így valójában nem az énekesnőt, hanem a gyártót okolta. Épp csillapodni kezdtek a kedélyek az ügyben, most váratlanul egy újabb zenész jelentkezett, akinek a legutúbbi bejelentése újabb nagy botrányt okozhat a két énekesnő ügyében.
Vágólapra másolva!

Újabb vitához vezethet Horányi Juli videoklip-botrányában Rácz Gergő és Orsovai Reni legutóbbi bejelentése, melyben az új videoklipjüket jelentették be. Az énekes egy, a klipből kivágott filmkockával tudatta a követőivel, hogy hamarosan új dal és videó érkezik. A közönség rögtön felfigyelt arra, hogy még nagy bajok lehetnek az új produkcióval, ugyanis ugyanaz a ház a helyszíne, ami Rúzsa Magdi és Horányi Juli klipjében is látható.

"Ajajj! Tűz lesz benne? Szegény Juli, mindenki utánozza! Várjuk a klipet!" - írta gúnyosan egy kommentelő.

- értett egyet Horányi Juli előző véleményével egy kommentelő, akinek szintén feltűntek az énekesnő állításai a gyártóval kapcsolatban.

"Nézem, honnan olyan ismerős az a ház, és hát... remélem, ebben a klipben nem lesz kesztyű meg tűz, mert akkor megint balhé lesz" - csatlakozott a véleményhez egy másik követő is.

- idéz egy másik követőt a Bors és még sokan csatlakoztak ehhez a véleményhez.

Rácz Gergő egyelőre nem reagált ezekre a hozzászólásokra, de a közönség kíváncsian várja a végeredményt és azt is, hogy Horányi Juli mit szól a látottakhoz.