Tovább folytatódik Vajna Tímea drámája

Vajna Tímea
Vágólapra másolva!
Mint azt korábban írtuk, Vajna Tímea újabb elkeseredett bejegyzésben beszélt arról, hogy miért nem lehet édesanya. Andy Vajna özvegye egyértelmű célzást tett párjára, Zoltánra is, hogy őt és általában a férfiakat hibáztatja a saját és a hasonló cipőben járő nők sorsáért. Most végre az is tisztázódott, hogy mi van közte és egykori vőlegénye között.
Vágólapra másolva!

Vajna Tímea ritkán beszél magánéletéről, jellemzően sejtelmes bejegyzésekből lehet gyanítani, hogy mire célozgat. Az év elején elég sok célzást tett a szakításra és megcsalásra is, ekkor már sokan sejtették, hogy újra véget érhetett viharos kapcsolata Zoltánnal. A páros már több szakításon is túl van, amit onnan lehet tudni, hogy Vajna Tímea törli a közös képeiket. Valószínűleg megviselte őket Andy Vajna özvegyének vetélése is, amiről szintén csak hónapok elteltével szólalt meg.

Vajna Tímea valóban szakított vőlegényével, Zoltánnal Forrás: https://www.instagram.com/timeavajna/


Valószínűleg egy rossz petesejt termékenyült meg (mivel 40 éves vagyok), és nagyon stresszes időszak áll mögöttem. A vetélés iszonyatos fájdalmakkal és görcsökkel járt, nem beszélve a lelki fájdalmakról" - mesélte megtörten Vajna Tímea.

Az özvegy tragédiája után romolhatott meg a viszony közte és egykori vőlegénye között, de úgy tűnik, már túl van a szakításon és nem adja fel az álmát, hogy édesanyává váljon, akár férfi nélkül is. Ugyanis a Bors információi szerint egy kaliforniai spermabankból posztolta legutóbbi fotóját, melyhez elkeseredve írta a következő sorokat:


Így a nők kifutnak az időből. Annyira szomorú" - írta a korlátozott ideig elérhető Instagram-bejegyzésében, melyben megmutatta, hogy milyen sok nővel várakozik egy klinikán.

Vajna Tímea később Instagram-történetében megmutatta, hogy milyen donorok közül válogathat, így árulta el, hogy egyedül próbálkozik tovább azért, hogy gyereke szülessen. Az özvegy attól sem riad vissza, hogy egyedülálló édesanya lesz, hiszen mindennél jobban vágyik egy babára.

Az özvegy megmutatta, hogy milyen listából lehet választani a donorok közül Forrás: Vajna Tímea Instagram