Top 5: ezek a legnézettebb filmek most a Disney+ oldalán

Vágólapra másolva!
A streamingszolgáltató adatai nem publikusak, hivatalos számok híján a Flixpatrol.com listáját mutatjuk be, eszerint a magyar előfizetők május 22-én sci-fiket és animációs filmet néztek a legtöbben a Disney+ oldalán. 
Vágólapra másolva!

5. A galaxis őrzői vol. 2.

Disney+

A Guardians of the Galaxy Vol. 2. amerikai szuperhősfilm, amely Marvel Comics képregény alapján készült. A film rendezője James Gunn, aki a forgatókönyvet is írta. A film főszereplői Chris Pratt, Zoë Saldana, Dave Bautista, Vin Diesel és Bradley Cooper.

4. Vaiana

Disney+

Eredeti címén Moana 2016-ban bemutatott mese, egy amerikai 3D-s számítógépes animációs film, rendezői Ron Clements és John Musker. A történet fő alakja egy polinéziai törzsfőnök erős akaratú lánya, akit az óceán maga választott ki arra, hogy visszajuttassa egy mitikus istennő elveszett szívét, ami egy apró, zöld kő.

3. A galaxis őrzői

Disney+

A Guardians of the Galaxy egy 2014-es amerikai 3D-s amerikai szuperhősfilm, amely Marvel Comics képregény alapján készült. A film rendezője James Gunn, aki a forgatókönyvet is írta Nicole Perlmannel együtt. A film főbb szereplői Chris Pratt, Zoë Saldana, Dave Bautista, Vin Diesel, Bradley Cooper, Lee Pace, Michael Rooker, Karen Gillan, Djimon Hounsou, John C. Reilly, Glenn Close és Benicio del Toro.

2. Kráter

Disney+

2023-as amerikai sci-fi kalandfilm, amelyet Kyle Patrick Alvarez rendezett, és John Griffin írt. A főszereplők Isaiah Russell-Bailey, Mckenna Grace, Billy Barratt, Orson Hong, Thomas Boyce és Scott Mescudi. A film egy csapat gyerekről szól, akik elindulnak egy távoli holdkráter felkutatására.

1. A Hangya és a Darázs: Kvantumánia

Disney+

Az Ant-Man and the Wasp: Quantumania 2023-ban bemutatott amerikai szuperhősös film Peyton Reed rendezésében, a Marvel moziuniverzum harmincegyedik filmje. A forgatókönyvet Jeff Loveness írta, a főbb szerepekben Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Douglas, Michelle Pfeiffer, Kathryn Newton és Jonathan Majors látható benne.