Több millió forintot nyert a Szerencsekerékben Bódi Sylvi

Bódi Sylvi
Vágólapra másolva!
Mint azt korábban írtuk, Bódi Sylvi elég hosszú utazásra indult az év elején, több helyet is meglátogatott Indonéziában. Majd a TV2 felkeresésére tért haza, épphogy megérkezett már a Szerencsekerék stúdiójában próbált szerencsét, ahol a modell elképesztően magas összeget nyert végül.
Vágólapra másolva!

Bódi Sylvi elmondása szerint nem támasztott nagy elvárásokat a Szerencsekerék forgatása előtt magának, de jó szórakozásnak tartotta. Végül saját magát is meglepete, amikor többmilliós nyeremény ütötte a markát.

Fantasztikusan éreztem magam! Nem is számítottam rá, hogy ennyire jó lesz, őszintén szólva nem igazán nézek tévét.

Úgy álltam hozzá, hogy csak szórakozok egyet, nem lebegett a szemem előtt a győzelem. Pedig céltudatos nő vagyok, ha valamibe belekezdek, azt meg akarom nyerni. De most épp nem így álltam hozzá. Volt, hogy lenulláztam magam, és eleinte a betűket is rosszul tippeltem. Aztán egyszer csak kipörgettem a cserét, és a tűzoltóként dolgozó játékostársam milliós nyereményét választottam, amit aztán meg is dupláztam. Végül a mássalhangzókat is jól tippeltem meg, minden összeállt, de csak az utolsó pillanatra" - magyarázta Bódi Sylvi, aki el sem hitte, hogy végül megnyerte a 6,2 millió forintot, hiszen eleinte nem ment neki jól a játék.

Bódi a játék végén borítékot is választhatott, amiben plusz fél millió forintos nyeremény volt, azt jótékony célra ajánlotta fel.

Kihúztam a félmillió forintot, aminek annyira megörültem, hogy el is döntöttem, felajánlom a Dévény Anna Alapítványnak. A legjobb barátnőm – akivel az Ütős Ötös című műsorban is szerepeltem – harmadik gyermeke koraszülött volt, a 26. hétre érkezett, neki nagyon sokat segített az alapítvány, mostanra teljesen utolérte az időre született társait!" - mondta Bódi Sylvi, aki már a hatmilliós nyereménye sorsát is pontosan tudja.

Most már elég nagy ehhez, szeretném ezt is ebből a pénzből finanszírozni. Végtelenül örülök és hálás vagyok a műsornak az élményért! Tényleg nagyon jól éreztem magam, a játékostársaim és Kasza Tibi is nagyon jófej volt, rengeteget nevettünk" - zárta gondolatait a Borsnak Bódi Sylvi, aki még most is nehezen hiszi el, hogy ekkora összeget sikerült hazavinnie.