Tina Turnerről beszélt a magyar énekesnő

Tina Turner meghalt,   MUSIQUE-TINA TURNER Vertical PORTRAIT CONCERT CHANTEUR FEMME
la chanteuse américaine Tina Turner, 61 ans, se produit sur la scčne du night-club, le Buddha's club ŕ Paris le 27 octobre 1999, aprčs avoir annoncé dans une conférence de presse qu'elle entamerait en juin 2000 sa "derničre tournée grand format". (Photo by JEAN-PIERRE MULLER / AFP)
Vágólapra másolva!
Tina Turnerrel kapcsolatos élményeiről mesélt Bódy Magdi, aki sokat koncertezett külföldön is évekkel ezelőtt. A jazz- és rockénekesnő épp nemzetközi karrierjét építette, amikor rámosolygott a szerencse és a rock királynőjével, Tina Turnerrel dolgozhatott együtt. Bódy Magdit nagyon megviselte a legendás énekesnő halálhíre, kedves sorokkal búcsúztatta a közösségi oldalán.
Vágólapra másolva!

A 69 éves Bódy Magdi évekig bontogatta szárnyait külföldön, még egy saját zenekart is alapított, így járta be Kanadát és találkozott a múlt héten meghalt Tina Turnerrel is.

Ennek a főnyereménye volt, hogy a zenekar felléphetett Tina Turner egyik koncertje előtt. Az I Wanna Go című dalommal végül megnyertem a lehetőséget, így személyesen is találkozhattam Tinával" - kezdte Bódy Magdi, akinek egy életre szóló élmény volt a világsztárral való találkozás és közös munka.

Bódy Magdi szép emlékeket őriz Tina Turnerről Forrás: Facebook/Bódy Magdi

Amikor találkoztunk, olyan érzésem volt, mintha ezer éve ismertük volna egymást. Lehengerlő és közvetlen volt. Nagyon hosszan beszélgettünk. Olyannyira, hogy egy ponton már ránk is szóltak, hogy inkább kezdjünk el dolgozni" - mesélte az énekesnő, akit nagyon megrendített Tina Turner halálhíre.

Bár csak kevés ideig álltak személyes kapcsolatban, mégis meghatározó volt Bódi Magdi számára ez a találkozás és nagyon szép emlék maradt a számára.

Tina Turner 2009-ben. Az énekesnő 2023. május 24-én halt meg Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/usage worldwide, Verwendung weltweit/Britta Pedersen

"Mélyen megrendített Tina Turner halálhíre, hiszen ő valahogy tényleg halhatatlannak tűnt és bizonyos értelemben az is.

- mondta a Borsnak Bódi Magdi, aki hivatalos közösségi oldalán is köszönhetet mondott a nemrég meghalt rocksztárnak.

"Drága Tina! Életem legnagyobb élménye Te voltál, mikor előzenekarod lehettem a kanadai koncerteken! Sokat tanulhattam Tőled! Köszönöm a nagy beszélgetéseket" - írta Facebook-bejegyzésében az énekesnő, aki már régóta hazatért és a magyar közönségnek énekel a Bódy Magdi & Barátai formációban.