Sürgősen meg kell műteni a magyar sztárt

MC Hawer
Vágólapra másolva!
A magyar mulatós sztár, MC Hawer elárulta, hogy fontos beavatkozás előtt áll, ami már halaszthatatlanná vált számára. Már évekkel ezelőtt érezte, hogy egyszer eljön ez a pillanat, de eddig húzta a dolgot, mivel fél a műtéttől. Most kénytelen volt rászánni magát, ugyanis egyre veszélyesebbé vált a helyzete.
Vágólapra másolva!

Már 18 éve küzd a problémával MC Hawer, ami megnehezíti a mindennapi életét. Sosem titkolta, hogy súlyos alkoholproblémái is voltak, valószínűleg ez is hozzájárult ahhoz, hogy negyvenéves korára drasztikusan megromlott a látása.

Mc Hawernek sokat romlott a látása az elmúlt évek alatt Forrás: MC Hawer Facebook

"A züllesztő életmódomnak köszönhetően közel harminc évvel ezelőtt találkoztam a problémával, egyre távolabb kellett tartanom mindent, amit el akartam olvasni. Betévedtem egy áruházba, ahol felpróbáltam egy olcsóbb kategóriás szemüveget, és örömmel tapasztaltam: újra látok. Ez már 18 évvel ezelőtt volt, azóta folyamatosan romlott a szemem, és eljutottam a 4 dioptriás lencséig.

Egy látásvizsgálaton derült ki, hogy már nem csak közelre, hanem távolra is szemüveget kell viselnem" - kezdte MC Hawer, akit sok mindenben korlátoz, hogy egyre kevésbé lát és vezetni sem tud biztonságosan.

Folyamatosan hármat cserélgetek, és meguntam, hogy minden helyiségben, a kocsimban, a táskámban kell egy-egy belőle, mert gyakorlatilag vak vagyok anélkül. Betelt a pohár, ezért úgy döntöttem, közel húsz év elteltével újra megvizsgáltatom magam..." - magyarázta a zenész, aki felkeresett egy szemészeti klinikát, ahol kiderült, hogy orvosolható a probléma.

MC Hawer elmondása szerint sokat vacilált azon, hogy vállalja-e a műtétet, mivel tart a beavatkozástól, de egy kis utánajárás után rájött, hogy nincs mitől tartania és csak nyerhet az ügyön. A zenész azt is hozzátette, hogy ebben az időszakban lánya és annak párja támogatja, ők vitték vizsgálatra és a műtétre is ők szállítják, mivel egy ideig nem vezethet az operációt követően.

MC Hawer reméli, hogy a műtét után újra a régi lesz a látása Forrás: MC Hawer Facebook