Súlyos betegségéről beszélt Polgár Tünde, sokan aggódnak érte

Polgár Tünde
Vágólapra másolva!
Polgár Tünde korábban beszélt súlyos betegségéről, akkor azt mondta, már túl van rajta és nagyon odafigyel az egészségre. A legutóbbi képei alapján többen is úgy gondolják, hogy nem mond igazat a magyar luxusfeleség és aggódnak az állapotáért.
Vágólapra másolva!

Mint azt korábban írtuk, Polgár Árpád egészségi állapota is leromlott az utóbbi időben, ugyanis súlyos koponyasérülést szenvedett floridai házukban, ahol a medence mellett megcsúszott és nagyon beütötte a fejét, de időben sikerült stabilizálni az állapotát. Most mégsem az üzletember, hanem felesége egészségi állapota miatt aggódnak a követők, akik különös dologra figyeltek fel Polgár Tünde legutóbbi bejegyzéseiben.

A követőik spekulációja Polgár Tünde egy korábbi vallomására vezethető vissza, amikor elmondta, hogy fiatal korában súlyos táplálkozási zavarral küzdött. A luxusfeleség 25 éves korában csontsoványra fogyókúrázta magát, majd meglátott magáról egy nyaraláson készült fotót, ami megijesztette őt és kilábalt az anorexiából.

Az mellbevágó volt, amikor egy szűk, csíkos nadrágban egy kis topban meglátod magad 44 kilósan, nem tudod, hogy honnan menekült ez a szerencsétlen éhező. Az arcom 50 évesnek nézett ki, annyira beesett volt. Akkor lehettem, olyan 24-25 éves" - mondta korábban Polgár Tünde, aki elmondása szerint ma már nagyon figyel az étkezésére, régóta tartja az ötven kilós versenysúlyát.

Bár Polgár Tünde büszke az alakjára és úgy gondolja, hogy egészségesen étkezik, sokan mégis aggodalmukat fejezik ki, mert úgy látják, hogy újra sanyargatja magát és féltik, hogy újra anxorexiával küzdhet.

Negyed avokádó, némi mozzarella egy gyerek esetén sem csúfolható vacsorának és már sok ilyen sztorit láttam tőle. Elég káros. Videókban is mindig nagyon, hogy ő bizony ötven kiló! Persze, figyeljen magára, de szerintem az ő esetében nem erről van szó" - írta egy követője a luxusfeleség vacsoráiról, ami szerinte aggodalomra adhat okot Polgár Tünde korábbi állapotát tekintve.

"Arról már beszélt, hogy fiatalon volt anorexiás. Nem tudom le lehet-e ezt vetkőzni 100%-ban" - elmélkedett egy másik kommentelő.

Tudatosan kell figyelni minden étkezésnél, hogy ne az étellel rosszul berögzült kapcsolatban ápoljam. Rosszabb napjaimon pedig fel sem tűnik, hogy megint a régi szokások szerint eszem" - idézi a Ripost egy tapasztalt hozzászóló véleményét az egyik bulvártémákkal foglalkozó csoportból, ahol Polgár Tünde vacsoráját és állapotát elemezték ki a kommentelők.

Polgár Tünde büszkén mutatja meg formás alakját, melyre évek óta nagyon figyel Forrás: Instagram, Polgár Tünde