Rossz hír érkezett a Netflix magyar előfizetőinek

Netflix Passwords Photo Illustrations emblem in log login netflix nflx page password paypal platform service signin streaming sign in laptop illustration photo Krakow Poland January 2 2023 Jakub Porzycki/NurPhoto Horizontal COMPANY ECONOMY FINANCE LOGO PH
Netflix sign in page displayed on a laptop sscreen and Netflix logo displayed on a phone screen are seen in this illustration photo taken in Krakow, Poland on January 2, 2023. (Photo by Jakub Porzycki/NurPhoto) (Photo by Jakub Porzycki / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Hamarosan vége a jelszómegosztás lehetőségének a Netflixnél, e-mailben értesítik azokat, akik megosztották a fiókjukat másokkal.
Vágólapra másolva!

A Netflix az Egyesült Államokban már elkezdte értesíteni azokat a felhasználókat, akik a háztartásukban élőkön kívül másokkal is megosztották a fiókjuk jelszavát, és hamarosan a magyarországi előfizetők is kapnak hasonló e-mailt.

Ezentúl a Netflixet ugyanis csak az ugyanabban a háztartásban élők használhatják, a vendégfiók itthon havi 990 forintba fog kerülni a rendes előfizetésen felül.

Vége a jelszómegosztásnak Forrás: NurPhoto via AFP/Jakub Porzycki/NurPhoto/Jakub Porzycki

Hogy a Netflix pontosan hogyan fogja ellenőrzi, hogy kik használják a fiókokat, az egyelőre kérdés, hisz az egy háztartásban élő felhasználók továbbra is használhatják majd a szolgáltatást útközben vagy nyaralás során is, akár egy szálloda – vagy épp egy távol élő családtag – tévéjén is.