Vágólapra másolva!
Mint azt korábban írtuk, Johnny Deppet visszafogadta a filmes szakma és hosszú idő után visszatérhetett a kollégái közé, akik az idei cannes-i filmfesztiválon hétperces álló tapssal üdvözölték a színészt. Depp tavaly nyáron tisztázta nevét egy hosszadalmas, mocskos perben, melyben a bíróság neki adott igazat exfeleségével, Amber Hearddel szemben. Az 59 éves színész nagy visszatérését a Jeanne du Barry című francia romantikus történelmi film jelentette, melynek díszbemutatójával nyitották meg a 76. cannes-i filmfesztivált május 16-án. Sajnos nem ez volt a színész egyetlen emlékezetes pillanata az ottartózkodása alatt, hiszen sokakat elborzasztott Depp ápolatlan külseje.
Vágólapra másolva!

Az utóbbi időben eléggé elhagyta magát Johnny Depp, akit megviseltek az elmúlt évek történései, az, hogy volt felesége megpróbálta tönkre tenni, majd a szakma is elfordult tőle és nem hittek a szavában. Persze Depp sem feddhetetlen, sok hibát elismert, többek között az alkolol- és drogfogyasztást, de a súlyos bántalmazást, amivel Heard vádolta, nem.

Johnny Depp régen. Az egykor sármos színészre ma már rá sem ismerni Fotó: Bettina Rheims

Most könnyekig hatódva fogadta kollégái hétperces álló tapsviharát, melyet egyrészt a Jeanne du Barry című filmjének, másrészt Depp visszatérésének szánták, így is kifejezve együttérzésüket a színész iránt. Azonban nem mindenkinél aratott osztatlan sikert az 59 éves Depp, ugyanis rajongói sokan elszörnyedtek az egykori sármos színész új fotói láttán.

A színész sajátos stílusát már megszokták, hiszen szeret slamposan öltözködni, most azonban nem az öltözékével, hanem a szájhigiéniájával volt a probléma. Közeli fotókon ugyanis jól látszik, hogy Johnny Depp nem igazán foglalkozik a fogai állapotával, sőt, megbarnult, rothadó fogsoraival sokkolta az embereket, akik a Twitteren fejezték ki nemtetszésüket.

- állapította meg valaki a felvételek láttán.

„Ezek a fotók Johnny Depp fogairól teljesen elrontották a kedvem. Elég is lesz a Twitterből mára" - írta egy kiábrándult rajongó.

„Miért kell akaratom ellenére közeli képeket látnom Johnny Depp fogairól?" - tette fel a kérdést egy másik felhasználó, akit felzaklathatott a nem túl szép látványt nyújtó fotó.

A siker ellenére, sajnos ezek a képek is örökre megmaradnak a közvélemény emlékezetében, talán ennek hatására változtat majd Depp a mostani hozzáállásán - írja a Page Six.