Kiderült, hogy kibékülhet-e Kucsera Gábor és Tápai Szabina

Kucsera-Tápai Szabina
Vágólapra másolva!
Mint azt korábban írtuk, Tápai Szabina Kucsera Gábornál töltötte a hétvégét, melyről egy videót is közzétett az Instagram-oldalán. Azóta sokan találgatják, hogy romantikus értelemben is kibékülhetett-e a házaspár, akiknek három közös gyerekük is született a kapcsolatukból. A család egy ismerőse elárulta, hogy hányadán állnak egymással a csúfos válás után és lát-e rá esélyt, hogy valaha is egy pár lesznek. Most egy párterapeuta is elmondta, hogy mennyi esély van a tapasztalatok szerint arra, hogy Kucseráék újra egymásra találnak.
Vágólapra másolva!

Tápai Szabina a hétvégén Kucsera Gábor kalandparkjából jelentkezett egy kedvcsináló videóval, így segítve volt férje sikerét. Ezen kívül semmilyen egyéb információt nem osztott meg a családjukról, sem arról, hogy ők maguk milyen kapcsolatban vannak, de sokakat meglepett ez a gesztus az egykori kézilabdázótól.

Egy, a családhoz közel álló ismerős elmondta, hogy sikerült egyelőre rendezniük a kezdeti nézeteltéréseiket és vitáikat, most a három közös gyerekük érdekében egy baráti viszonyt ápolnak egymással. A barát szerint nem kizárt, hogy újra elmélyül a kapcsolatuk, de úgy gondolja, hogy ehhez még idő szükséges a válófélben lévő házaspárnak.

Egy szakértő véleménye szerint nehéz az ilyen durva vitákkal övezett válás után kibékülni a pároknak, de nem reménytelen.

Fény derülhetett arra, hogy miért jutottak el a válásig, mik voltak azok a problémák, melyek odáig vezettek, hogy külön folytassák az életüket. Itthon egyébként rengeteg házaspár dönt a válás mellett anélkül, hogy egy szakértő, úgynevezett válásterapeuta segítségét kérjék. Megelőzhető lenne rengeteg válás, hiszen a kapcsolatok egyik alapköve a kommunikáció. Ha ez nem működik, akkor a sérelmek csak gyűlnek, míg nem ki nem pukkad az a lufi..." - mondta a Borsnak Droppa Éva, családterapeuta, aki az újrakezdésről is kifejtette a véleményét.

Ehhez azonban mindenekelőtt egy feltáró beszélgetés szükséges, hogy kiderüljön, hol és mikor romlott meg a házasság, illetve felszínre kell kerülniük a sérelmeknek is. Nem egy könnyű folyamat ez, és valójában nagyon kevés párral találkoztam, akik egy viharos válás után visszataláltak volna egymáshoz" - zárta gondolatait a kapcsolati szakértő, aki inkább a megelőzésben hisz, de úgy gondolja, hogy akarattal és sok munkával még helyre lehet hozni a tönkrement házasságot.

Tápai Szabina és Kucsera Gábor még boldog házasokként, van esélyük a békülésre Forrás: Tápai Szabina/Facebook