Újabb fordulat Berki Mazsi és gazdag barátja kapcsolatában

Berki Mazsi
Vágólapra másolva!
Mint azt korábban írtuk, úgy tűnt, hogy szakított Berki Mazsi és gazdag barátja, akivel nemrég jelentette be, hogy Székesfehérvárra, közös otthonba költöznek. A vállalkozó volt barátnője miatt indultak el a találgatások, aki Zoltánnal közös fotót osztott meg a közösségi oldalán és azt sugallta, hogy újra egy párt alkotnak. Most Berki Mazsi rácáfolt a pletykákra, ugyanis a közös ottonukról mutatott egy felvételt.
Vágólapra másolva!

Berki Mazsi egy ideje már nem tagadja, hogy nem gyászolta túl sokáig néhai férjét, Berki Krisztiánt, aki tavaly májusban halt meg váratlanul. A híresztelések szerint már a házassága ideje alatt is alakulhatott valami közte és Zoltán között, bár ezt sosem ismerte el. Az összeköltözésükről azonban korábban nyilatkozott, elárulta, hogy vettek egy ingatlant, amit együtt újítanak fel vidéken.

"Az életemnek van olyan része, ami még mindig Budapesthez köt, így hetente egy-két alkalommal utazom a fővárosba, előfordul, hogy a testvéremnél alszom vagy épp barátnőzök, összekötöm a kellemeset a hasznossal, ahova kislányomat is magammal viszem" - magyarázta akkor Berki Mazsi, aki korábban kislánya félkész szobáját is megmutatta a közösségi oldalán.

Az özvegy most megcáfolta gazdag barátja volt párjának állításait, ugyanis egy videót mutatott a közös házuk kertjéből, melyen kislánya, Emma látható, ahogy a kertben sétál. A felvételen feltűnik egy kisfiú is, aki feltehetőleg Zoltán gyereke, ugyanis Berki Mazsi annyit írt a képhez, hogy "testvér, egy másik anyától".

Így mutatta meg új otthonukat Berki Mazsi Forrás: Berki Mazsi Instagram

Az eredeti bejegyzés a linkre kattintva elérhető 24 órán keresztül.