Szülés utáni kinézete miatt alázták meg Kulcsár Edinát

Magyarország Szépe, Miss World Hungary, Miss World magyarországi nemzeti versenye, sajtónyilvános casting, Lexington Loft, 2023.04.15.
Kulcsár Edina
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, megszületett Kulcsár Edina és G.w.M közös kislánya, Amara. Az egykori szépségkirálynő május 11-én hozta világra harmadik gyerekét, majd egy időre eltűnt a közösségi oldalairól. Pár napja azonban friss fotókkal jelentkezett, melyeken nagyobbik kislányával, Ninával látható. A képek alatt azonban durva kritikákkal kellett szembenéznie Kulcsárnak, aki keményen visszavágott a rosszindulatú megjegyzésekre.
Vágólapra másolva!

Kulcsár Edina korábban már elárulta, hogy egyik terhessége során sem nőtt ekkorára terhes hasa, mint harmadik gyerekével és tisztában volt vele, hogy több kilónyi súlyfelesleget is szedett magára a várandóssága során. Az egykori szépségkirálynő legújabb fotói alatt azonban testalkatára kapott rosszinudlatú megjegyzéseket, de igyekezett higgadtan visszavágni az őt kritizálóknak.

- írta egy kommentelő, míg valaki csak annyit írt a képek alá, hogy "tehénke" és kilátásba is helyezte, hogy férje, G.w.M ezért biztosan hamar meg fogja őt csalni.

Voltak, akik védelmükbe vették Kulcsár Edinát, hiszen egy hét telt el a szülés óta, de a háromgyerekes anyuka maga is reagált a megjegyzésekre.

Nekem nincs szuperképességem tökéletesen kinézni szülés után 1 héttel. De majd próbálkozom" - idézi a Bors Kulcsár Edinát, aki igyekszik nem foglalkozni a sértésekkel.