Különleges módon búcsúzik Lang Györgyitől Balázs Andrea - videó

Lang Györgyi SZEMÉLY KÖZÉLETI SZEMÉLYISÉG FOGLALKOZÁSA politikus TÁRGY MŰSZAKI ESZKÖZ mikrofon, Lang Györgyi, PA-DÖ-DŐ
Budapest, 2009. április 22. Lang Györgyi színész, énekes, a Magyarországi Kisebbségek Pártjának európai parlamenti képviselőjelöltje. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
Vágólapra másolva!
Mint azt korábban írtuk, május 20-án, késő délután, otthonában halt meg Lang Györgyi. A Pa-dö-dő énekesnője 28 éves kora óta küzdött betegségével, de halála váratlanul érte az ismerősöket és barátokat. Sokan megemlékeztek róla pár kedves emlékkel és sorokkal a közösségi oldalaikon, most Balázs Andrea is megmutatta, milyen különleges módon búcsúzott az énekesnőtől.
Vágólapra másolva!

Lang Györgyi 28 éves kora óta küzdött szklerózis multiplex-szel, mely miatt már évek óta tolószékbe kényszerült. Állapota akkor kezdett rohamosan megromlani, amikor pár évvel ezelőtt sztrókot kapott, majd újra meg kellett tanulnia beszélni is. Folyamatos felügyeletre szorult, de ennek ellenére sem hagyta el az életkedve, újabb fellépésre készült Falusi Mariannal. Lang Györgyi 66. születésnapját követően pár nappal halt meg.

Balázs Andi sajátos módon búcsúzott Lang Györgyitől Forrás: MTVA

Balázs Andrea, a Csináljuk a Fesztivált! zsűritagja különleges módon állít emléket az énekesnőnek, akinek halálhíre annyira felzaklatta, hogy még aludni sem tudott. Az álmatlansága közben Lang Györgyivel készült interjúkat hallgatott és közben ecsetet ragadott és csinált egy festményt az énekesnő emlékére. Elmondása szerint azt a helyet festette le, ahol Lang Györgyit képzeli el mostantól - írja a Ripost.

@balazsandi

♬ Beautiful Memories - Lux-Inspira