Újabb nevetséges magyarázattal állt elő Alekosz

Alekosz
Vágólapra másolva!
Nagy Alekosz különös magyarázattal állt elő, miután Kovács Kokó István elmondta, hogy egyáltalán nem emlékszik rá a régi bokszedzésekről.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, Alekosz legutóbb azt mesélte Hajdú Péternek, hogy a kilencvenes évek elején együtt jártak bokszolni a KSI-be Kovács Istvánnal, Kokóval, akivel állítólag még a szekrényük is egymás mellett volt, és a hasonlóságuk miatt sokszor össze is keverték őket.

Kokó persze az egészre nem emlékszik: "Az a helyzet, hogy nagyjából arról sincs fogalmam, hogy ki is az a Nagy Alekosz. Abban pedig biztos vagyok, hogy soha nem volt ilyen nevű szekrényszomszédom. És természetesen jól tudja, nem edzettem a KSI-ben" – mondta a világbajnok ökölvívó, amire Alekosz most a Facebookon reagált:

"A világbajnok csak azért nem tudta megmondani azt, hogy ki az a Nagy Alekosz, mert én, kérem, álnéven voltam a sportiskolában. Abban az időben (1990) Alekoszként irritáltam volna a proli bokszolókat.

Így történhetett, hogy a világbajnok nem tudta fölismerni a nevemet. Nincs harag bennem" – írta Alekosz, miközben Kokó nyilatkozatának arra a részére már nem is reagált, hogy eleve nem ugyanazon a helyen edzettek.