Szirénázó mentő szállította kórházba Árpa Attila édesapját

Árpa Attila, A Nagy Ő
Vágólapra másolva!
Árpa Attila nehéz napokon van túl, ugyanis hétvégén kórházba szállították az édesapját. Az egykori Nagy Ő egy Facebook-bejegyzésben tudatta a követőivel, hogy mi történt és egyben köszönetet is szeretett volna nyilvánítani a segítségükre érkező mentősöknek. 
Vágólapra másolva!

Árpa Attila ritkán beszél családjáról és magánéletéről, most azonban kivételt tett, mivel szerette volna nyilvánosan is megköszönni a mentők és az orvosok munkáját, akik gyorsan apja segítségére siettek. Bár a színész először nem árulta el, hogy melyik hozzátartozójáról van szó, de később kiderült, hogy édesapjáról, Árpa Józsefről.

"Tegnap egy másik családtagomnak volt szüksége mentőre. Mosonmagyaróvárról indultak és jóformán tíz perc alatt ott voltak a "semmi közepén". A mentőorvost, a mentősöket és a Karolina kórhaz személyzetét is illeti a dicséret. Köszönöm nekik szívből!" - írta a bejegyzésében Árpa, akinek egy ismerőse később megerősítette, hogy a színész apjáról van szó, akit azóta átszállítottak Budapestre, a Városmajori Szív -, és Érgyógyászati Klinikára. Úgy tudni, jelenleg is kezelés alatt áll, az állapotát sikerült stabilizálni.

A lényeg, hogy nagyon megnyugtató érzés tudni, pláne az édesanyámmal tavaly történt rossz emlékű élmény után, hogy ilyen gyorsan és profin dolgoznak a mentősök, a kórházi személyzet a nővéreken át az orvosokig. Kiváló szakemberekről beszélünk. Hálás vagyok, hogy értünk is siettek, hogy helyén kezelték a problémát, hogy nekik köszönhetően nem kell azon aggódnom, hogy egy közeli rokonommal valami rossz történhet. És fontosnak tartom azt is, hogy beszámoljunk olyan esetekről is, melyek fényében kicsit a helyére billen az egészségügy megítélése. Mert közel sem tökéletes minden, de tény, hogy nem csak rossz dolgok történnek" - mondta a Ripostnak Árpa Attila.

Nagyon jó kapcsolatban van édesapjával Árpa Attila Forrás: Árpa Attila Facebook