Hatalmas változás történik Demcsák Zsuzsa életében

Demcsák Zsuzsa
Vágólapra másolva!
Az elmúlt év nem volt egyszerű Demcsák Zsuzsa számára, hiszen elvált szeretett férjétől és a stressz okozta látványos fogyása miatt rengeteg kritikát is kapott. Ezek lelkileg megviselték a műsorvezetőt, de gyerekei erőt adtak neki mindenben. Most azonban újabb hatalmas változás vár Demcsák Zsuzsára, amivel még maga sem tudja, hogy fog tudni megbírkózni.
Vágólapra másolva!

Követői segítségét kérte Demcsák Zsuzsa egy fontos kérdésben, melyre egyedül nem talál választ. Gyerekei már elérték azt az életkort, hogy önállóan is tudjanak magukról gondoskodni, ő pedig ráeszmélt, hogy újra magára koncentrálhat és véget ért a végtelennek tűni szülői felügyelet.

Demcsák sem a rászakadt idővel, sem a felismeréssel nem igazán tud még mit kezdeni, hiszen ez számára egy teljesen új helyzet, egy új életszakasz kezdete.

Saját életük van, nekem is kell egy saját, amiben egy teljesen másik életszakasz kezdődik. Adjatok tippeket, hogyan lehet ezt az ugrást megcsinálni!" - írta közösségi oldalán Demcsák Zsuzsa, akit valószínűleg megvisel, hogy hamarosan el kell engednie a gyerekei kezét.