Az édesanyja haláláról beszélt a gyászoló Jakupcsek Gabriella

Jakupcsek Gabriella ARCKIFEJEZÉS Foglalkozás mosolyog műsorvezető SZEMÉLY újságíró
Budapest, 2015. január 28. Jakupcsek Gabriella újságíró, műsorvezető a Hogy volt!? című tv-műsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 7-es stúdiójában. MTVA Fotó: Zih Zsolt
Vágólapra másolva!
Végig az édesanyja mellett volt Jakupcsek Gabriella, mielőtt az asszony meghalt.
Vágólapra másolva!

"Az élettől kaptam egy nagy ajándékot; az utolsó időszakot volt időm végigcsinálni vele, és fantasztikus volt! El tudom azt mondani, hogy olyan sokat tudtam meg róla, és olyan fantasztikus dolgokat mondott el, hogy sok mindent megértettem utólag, vele kapcsolatban" – mondta el a tévés Kadarkai Endre Szavakon túl című műsorában. "Ezek a beszélgetések egyébként kimaradnak az ember gyerekeivel, mert mennek a hétköznapok" - tette hozzá.

Forrás: MTI/Zih Zsolt

A gyász fontos dologra tanította Jakupcseket; rájött, hogy semmi nem számít az életben, csak a család szeretete, az emlékek és a boldogság. Arra is rájött, milyen erős egyéniség az édesanyja.

De fantasztikus dolgokat éltem meg az utolsó hetekben vele" – fogalmazott, hozzátéve, hogy jelenleg sokat gondolkodik az elengedésen.

A háromgyermekes édesanya szeretne a jövőben minél több minőségi időt tölteni a családjával, habár tudja, hogy ez nem mindig kivitelezhető.

Pakolsz és rájössz, hogy semmire nincs szükség. Teljesen lényegtelenek. Az emlékeid, az emberi kapcsolataid a fontosak" - idézte a Blikk.