Különös függőségéről beszélt Schmuck Andor

Schmuck Andor
Farm VIP
TV2
Forrás: TV2
Vágólapra másolva!
A politikus hajthatatlan. Annak ellenére, hogy kéthetente éri valamilyen baleset, Schmuck Andor nem fél semmitől. Hogy miért fogyaszt elképesztő mennyiségű kólát, arra is van magyarázata.
Vágólapra másolva!

A TV2 Ütős Ötös című műsorának volt vendége Schmuck Andor és családja, beleértve volt feleségét is. A politikus Till Attilának elárulta, imádja a kólát, napi hét litert iszik belőle.

Azt mondta az orvos, ezt nem szabad, én meg mondtam neki, hogy legfeljebb tíz évvel tovább leszek halott. Ám hogy nem fogok lebomlani, az biztos" - humorizált a politikus. Hogy Schmuck Andor szeret adni az érzésnek, az biztos. Randijairól hamarosan könyvet ír, Tinder Tündérek címmel.

Ha ez a Tinder segítségével fog megtörténni, ám legyen, állok elébe. Annak ellenére optimista vagyok, hogy voltak regénybe illően félresikerült randevúim, a szebbik nem egészen különös képviselőivel. Nagy szemelvényeket, példákat egyelőre nem szeretnék hozni, az legyen meglepetés, de az biztos, hogy a Tinder Tündérek egy meghökkentően őszinte, vicces és egyben provokatív regény lesz" – mondta a politikus korábban, és azt is elárulta, Egyiptomban fogja megírni a könyvet.

– mondta Schmuck Andor.