Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Feszült a hangulat, gyűlöli egymást a Hal a tortán két szereplője

Paprika Dorina
Vágólapra másolva!
Győzike keresztlánya és a Farm VIP-ban is látott Visváder Tamás nem bírják egymást, aligha fognak összejárni vacsorázni a közeljövőben. 
Vágólapra másolva!

Ezúttal Papadimitriu Athinán, Paprika Dorinán, Schobert Larán, Valkusz Milánon és Visváder Tamáson a sor, miután lement a visszatérő Hal a tortán első hete Kelemen Annával, Szorcsik Vikivel és Csutival. Győzike keresztlánya már az előző adában is sokakat idegesített: „Rombolod a társaságot! Megfagyasztod az estémen a hangulatot! Vendégségben kedvesebben kell viselkedni" - mondta neki Visváder, de Dornia csak így válaszolt: "Hát, miért, mit csináljak? Nyaljam ki a s*ggedet?"

Paprika Dorina tv2

Kettejük szócsatája a keddi adásban is folytatódik, ekkor Paprika Dorina lenézően megjegyzi, hogy Visváder nemhogy görögül, de magyarul sem tud. Hogy mit válaszolt erre Vajna Tímea sógora, az kiderül a videóból:

Már az autós út sem volt zökkenőmentes, akkor Dorina közölte a Farm VIP szereplőjével, hogy minden tisztelete a feleségéé, Palácsik Lilláé, mert ő "öt perc után úgy megverte volna, mint a lovat."

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről