Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Botrányos szakítása után újra szerelmes Tápai Szabina

Tápai Szabina
Vágólapra másolva!
Nemrég azt mondta, Kucsera Gábor volt élete szerelme, de kilép a házasságból. Tápai Szabina három gyerek és tíz év után döntött úgy, véget vet az olimpikonnal való kapcsolatának. Most úgy tűnik, újra boldog.
Vágólapra másolva!

Tápai Szabina nagyon sokáig nem nyilatkozott a magánéletéről, és nem osztottak meg közös képeket férjével. Lehetett sejteni, hogy valami nincs rendben. Nemrég az édesanya bejelentette, elválnak.

Mostanra viszont igen. Gáborral mindketten megtettünk mindent a házasságunkért. Sokszor sikerült kimásznunk a gödörből, mert ugyanakkor és ugyanannyira akartuk, de most elkerültük egymást az időben" – nyilatkozta Tápai Szabina.

Forrás: Tápai Szabina/Instagram

Gyerekei apja egy bejegyzésben reagált a történtekre:

Csak ritkán látjuk át ezt a végtelenül bonyolult működést" – írta Kucsera Gábor, aki egyébként az Ázsia Expressz új évadában szerepel, jelenleg Guatemalában van. Felesége úgy tűnik azonban nem szomorkodik, állítólag újra szerelmes.

Ha valakinek kijár a boldogság, akkor az Szabina. Sokat szenvedett az elmúlt években – mondta egy ismerős a story.hu-nak, aki azt is elárulta, az édesanya egyre vidámabb.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről