Újabb világsztárral fotózkodtak egy budapesti étteremben - kép

CUMBERBATCH, Benedict
Velence, 2021. szeptember 2. Benedict Cumberbatch brit színész a velencei Lidóra érkezik a 78. Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon 2021. szeptember 2-án. A filmes seregszemle szeptember 11-ig tart. MTI/EPA/ANSA/Ettore Ferrari
Vágólapra másolva!
Az utóbbi időben egyre több világsztár látogat el Magyarországra, egyesek munkaügyben, mások kikapcsolódási céllal látogatnak el hozzánk. Pár napja Johnny Depp szeretett volna ebédelni egy budapesti spanyol étteremben, ahol sajnos nem tudták kiszolgálni, ugyanis nem volt szabad asztal. Most a Marvel-filmek és a Sherlock-sorozat sztárja, Benedict Cumberbatch látogatott el az egyik Michelin-csillagos étterembe, ahol közös fotót is készített vele a személyzet.
Vágólapra másolva!

Nem az első eset a budapesti Babel étterem történetében, hogy világsztár jelenik meg náluk. Tavaly Katy Perry és Orlando Bloom is ezt az éttermet választotta az énekesnő születésnapi vacsorájának helyszínéül, most pedig Cumberbatch döntött úgy, hogy náluk vacsorázik.

A színész már több helyen is felbukkant a fővárosban, legutóbb a Magyar Állami Operaházban kapták lencsevégre, aki nagyon élvezte a Don Quijote előadását és személyesen is gratulált a társulatnak a színfalak mögött. A sors fintora, hogy abban a spanyol étteremben is járt, ahol Depp nem kapott asztalt, viszont ott a személyzet nem fotózkodott a színésszel.

Benedict Cumberbatch is Magyarországon forgat az utóbbi időben Forrás: Babel Budapest Facebook