Újabb szerelmes képet mutatott Gelencsér Tímea

Lékai-Kiss Ramóna, Gelencsér Tímea, sajttáj, sajtótájékoztató, dancing with the stars, harmadik évad, TV2, mindneki táncol, táncos showműsor, tánc, 2022.08.08., magyar celebek, celeb, híresség
3. évad táncosai: Kulcsár Edina és Bonyhádi Ferenc, Vavra Bence és Lissák Laura, Pap Dorci és Sebesi Hunor, Bárdosi Sándor és Szőke Zsuzsanna, Zimány Linda és Bődi Dénes, Iván Bence és Stana Alexandra, Rubint Réka és Andrei Mangra, Somhegyi Krisztián és Tóth Katica, Csobot Adél és Hegyes Bertalan, Kökény Attila és Mikes Anna
Vágólapra másolva!
A férfi három évvel idősebb, korábban sportoló volt, most üzletember. Az új fotóért lapozzon!
Vágólapra másolva!

Ahogy arról szerdán beszámoltunk, Gelencsér Tímea riporter, modell, ex-szépségkirálynő egy nyilvános posztban mutatta meg szerelmét. Simon Mátyásról a nevén kívül így sem árult el semmit, a barátaik segítségével pedig lassan egy éve sikerült a nyilvánosság előtt titokban tartaniuk a kapcsolatukat. Most már szívesen megjelennének közösen itthon is egy-egy rendezvényen, ezért tartotta fontosnak megmutatni a nála 3 évvel idősebb férfit.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

Simon Mátyás nem először jelenik meg a nyilvánosság előtt, igaz, eddig nem az érzelmi életével, csak a munkájával kapcsolatban szólalt meg. Az FC Hatvan korábbi játékosából gyümölcslevekkel foglalkozó, sikeres vállalkozó lett, egy üzleti műsorban is képernyőre került.

"Egy ideje már kerestem azt a férfit, aki hozzátesz az életemhez, nem pedig elvesz. Van az a férfitípus, akire fel tudok nézni: akinek van életcélja, aki határozott, aki tud tanácsot adni, aki képes lenyugtatni, s akire tényleg lehet rá számítani. Egy nagybetűs férfit kerestem. Nem is a saját korosztályomban kerestem, pont ezért" ‒ magyarázta a TV2 sztárja. Új fotójáért lapozzon!