Tóth Gabi teljesen maga alatt van

Tóth Gabi
Vágólapra másolva!
Tóth Gabinak és családjának még mindig várnia kell arra, hogy beköltözhessenek az új otthonukba. Az énekesnő elmondta, hogy lánya, Hannaróza egyre nehezebben tolerálja az ingázást - írja a Blikk.
Vágólapra másolva!

Tóth Gabi már korábban elmondta, hogy Szentendrén kezdenek új életet, viszont a házuk még közel sincs költözhető állapotban. Az énekesnő elmondása szerint élete egyik legnehezebb időszakát éli, hiszen próbál odafigyelni a kislánya igényeire is, illetve arra, hogy minél előbb beköltözhessenek a családi fészekbe. Arra azonban még várniuk kell, így továbbra is dobozokból élnek, amit már kislánya nem visel olyan jól.

A végtelenségig próbálom tolerálni a hisztiket, hiszen tudom, hogy neki legalább olyan nehéz, ha nem nehezebb, mint nekünk, de emberből vagyok, nem csak anyából, így bizony már vannak közöttünk csaták" - írta a nehézségekkel kapcsolatban a blogjában a csalad.hu oldalán.

család.hu

de aztán elmegyünk az építkezésre, kiállok a teraszra és tudom, hogy itt leszünk otthon. Pont itt szeretném felnevelni a lányomat. Ilyen közel a természethez, ilyen levegőn, ilyen környezetben" - folytatta Tóth Gabi.

"Itt tudom én magam is megkapni azt a nyugalmat és békét, amiből merítve számára is biztosítani tudom a felhőtlen gyermekkort" - tette hozzá.

"Mikor elindultunk a költözés rögös útján, nem is sejtettem, hogy ennyire meg fog minket lelkileg is viselni az "otthon hiánya". Bár nagyon erősen motivál a cél, és tudom, hogy végül minden kellemetlenségért kárpótolni fog minket a ház, nagyon jól esett a sok támogató üzenet és tanács, amit Tőletek kaptam" - írta rajongóinak Gabi.