Szívszorító üzenettel köszönti Gesztesi Károlyt Liptai Claudia

Vágólapra másolva!
Már három éve, hogy 56 éves korában tragikus hirtelenséggel meghalt Gesztesi Károly, aki vezetés közben lett rosszul. Hiába érkezett gyorsan a segítség, a mentősök már nem tudták megmenteni. A színész és Liptai Claudia négy évig voltak házasok, és már nem éltek együtt, de nagyon jó barátságban maradtak és szeretetben nevelték közös kislányukat, Gesztesi Pankát. Néhai felesége most megható sorokkal köszönti Gesztesi Károlyt, aki ma ünnepelné a hatvanadik születésnapját. 
Vágólapra másolva!

Liptai Claudia közösségi oldalán is megemlékezett kislánya édesapjáról, akit születésnapja alkalmából köszöntött. A megható bejegyzéshez egy Pankáról és Gesztesi Károlyról készült fotót választott a műsorvezető, akinek nagyon hiányzik néhai szerelme.

Már messziről kiáltanád azon az összetéveszthetetlen hangon:Hello! Aztán jönne az az Ogrés ölelés amiben Panyika már nem veszik el hiszen közel olyan magas mint te. De ez nincs. Csak a felfoghatatlan hiány. Három éve nincs csöngetés nincs köntös nincs ölelés. Panyó nem csak megnőtt de képzeld már a jogosítványára készül.
Amikor kislány voltam és valami nagy baj történt mindig azt mondtam inkább odaadom a kedvenc babám csak legyen minden úgy mint előtte. Tobika tudod bármit odaadnék, hogy visszatekerjem az idő kerekét. 60 lennél. 60 vagy. Nekünk mindig leszel. Mert tudod csak az hal meg akit elfelejtenek" - írta bejegyzésében Liptai Claudia.