Súlyos koponyatörést szenvedett a magát Madeleine McCann-nek valló nő

Madeleine McCann, Julia Faustyna
Vágólapra másolva!
Julia Wendell, a lengyel nő, aki azt állítja, hogy ő a világ leghíresebb eltűnt kislánya, állítólag olyan koponyatörést szenvedett, amely kitörölte gyermekkori emlékezetének egy részét vagy akár az összes emléket - derült ki az orvosi papírokból. 
Vágólapra másolva!

Madeleine McCann brit kislány nem sokkal a negyedik születésnapja előtt, 2007. május 3-án tűnt el a portugáliai Praia da Luz üdülőhely egyik apartmanjából. Szülei állítása szerint Madeleine-t egy földszinti hálószobában hagyták kétéves testvéreivel, míg ők egy közeli étteremben ettek. A rejtélyes eset nagy port vert fel, lapok és műsorok százai foglalkoztak vele éveken át, sokan még a szülőket is meggyanúsították.

Madeleine McCann balról Forrás: --

Mint korábban írtuk, pár hete felbukkant egy nő azt állította magáról, hogy ő Madeleine McCann, a brit kislány, aki még 2007-ben eltűnt egy dél-portugáliai üdülőközpontból. A Lengyelországban élő 22 éves Julia Instagram- és Facebook-oldalán osztotta meg meggyőződését a nagyvilággal, hogy ő az időközben felnőtt lány, a szemükben lévő folt és az acrukon lévő anyajegy is ugyanott van. Julia azt állítja, hogy semmire sem emlékszik a gyerekkorából, mivel poszttraumás amnéziában szenved, miután egy pedofil áldozata lett.

Most egy új információ került elő, lapozzon!