Shane Tusup elárulta, mi történt közte és Szabó Zsófi között

Szabó zsófi, Shane Tusup
Vágólapra másolva!
Már lassan egy éve, hogy szakított Szabó Zsófi és Shane Tusup, akik állítólag azért bontották fel jegyességüket, mert az úszóedző erőszakosan viselkedett az egykori sorozatszínésznővel. A párhoz közel álló informátorok tálaltak ki arról, hogy mi vezetett a kapcsolat végéhez, és szinte mindenki Tusupot okolta. Most a férfi úgy döntött, tisztázza a nevét és elárulja, hogy valóban agresszív viselkedése miatt szakítottak-e egykori menyasszonyával.
Vágólapra másolva!

Shane Tusup a saját közösségi oldalán döntött úgy, hogy tisztázza a róla terjedő pletykákat, miszerint egy erőszakos és agresszív személyiség, aki bántalmazta korábbi partnereit. Eddig nem reagált ezekre a híresztelésekre, pedig exfelesége, Hosszú Katinka is elhintette róla, hogy bántalmazó. Tusup most megelégelte azt, hogy bárki következmények nélkül terjeszhet róla rosszindulatú híreszteléseket, egy nagyon hosszú bejegyzésben taglalta az elmúlt időszakot és reagált az ellene felhozott vádakra.

Szabó Zsófi és Shane Tusup Forrás: Shane Tusup/Instagram

Nem akartam magyarázkodni és az igazamat bizonygatni, mert azok az emberek, akik számomra valóban fontosak, úgyis ismernek, tudják, hogy mennyi a valóságalapja a híreszteléseknek... Most azonban eljött a nap, amikor nem tűrhetek tovább, mert már nem csak magánemberként a hírnevem, de a szakmai hitelességem is megkérdőjeleződik. Előző is nagyon bántott, mert alaptalan, de ahhoz, hogy meggyőzően tudjam védeni az igazamat, meg kell hazudtoljak számomra egykor fontos személyeket, és eddig ezt mindenképpen el akartam kerülni" - kezdte hosszas bejegyzésében az úszóedző, aki úgy érzi, hogy nem tűrheti csendben tovább a neve bemocskolását.

"Esetemben azonban sajnos úgy tűnik, nem igaz a mondás, miszerint minden csoda három napig tart. Mivel nem mentem bele a sárdobálásba, nem reagáltam a személyemet érintő híresztelésekre, odáig fajultak az események, hogy már a sportban betöltött szerepem és szakmai pályafutásom is belekereveredett a hazugsághalmazba. Ez már tényleg túlmegy azon a határon, amit szó nélkül hagyhatok. Haladjunk azonban sorban:

Tudtommal ők sem állították az ellenkezőjét, csupán nem tagadták, amikor egy harmadik fél terjeszteni kezdte, ezzel elindítva ezt a lavinát. Ebben a témában azóta is mindig, „neve elhallgatását kérő barát, kolléga" nyilatkozik, amit ezentúl szintén nem vagyok hajlandó szó nélkül hagyni, és mivel maximálisan kimeríti a hitelrontás, rágalmazás és becsületsértés fogalmát, ezen állítások terjesztése is jogi következményekkel jár majd... Ezt a témát így rövidre is zárnám, a jövőben sem kívánom ezt tovább részletezni.

- tisztázta az ellene felhozott súlyos vádakat Tusup, aki ennek okán azt is elárulta, hogy valóban rátalált az új szerelem és már nem bánkódik Szabó Zsófi miatt sem.