Durva következménye lett Polgár Tünde plasztikázásának

Polgár Tünde
Vágólapra másolva!
Polgár Tünde újabb videóval jelentkezett. Az egykori luxusfeleség beszámolt arról, hogy van férje a baleset után, és ahogy az lenni szokott, most is egy kicsit tanítgatta követőit. A szépészeti beavatkozásokkal kapcsolatban pedig elmondta kerek-perec, hogy mit gondol.
Vágólapra másolva!

Polgár Tünde úgy kezdte videóját, hogy megnyugtatta követőit. Elmondta, férje sokkal jobban van és megköszönte a követőknek azt a sok aggódást, kérdést, virtuális ölelést, amit kaptak tőlük.

Ha valakit szerettek, ha valaki fontos nektek, néha csak ölelgessétek meg"

– kezdte Tünde beszámolója elején, és a vele kapcsolatos kérdéseket sem hagyta figyelmen kívül.

Polgár Tünde Forrás: Polgár Tünde/Instagram

Igen, fogytam egy picit, igyekszem visszadolgozni azt a legurult néhány kilót.... Nem aludtam olyan sokat, stresszes voltam, ilyenkor azonnal elkezdek fogyni.., a nehezén már túl vagyunk. Mi nők olyan energiákat meg tudnunk mozgatni, akár alvás nélkül is...fel tudunk töltődni a semmiből, genetikailag minket így tettek össze...igyekszem föltöltekezni" – mondta az influenszer, később pedig a szépészeti beavatkozásokról beszélt.

Most is látom már, hogy jobban összehúzom a bal szememet, tehát a két szememmel nem egyformán hunyorgok. Lassan itt lenne az ideje egy újabb kezelésnek, de most már ráér, ha hazamentem" – vallotta be és úgy fogalmazott, kint a strandokon a nőknek, a 18 évestől a 70 évesig, mindenkinek szilikoncicije van, ami szerinte túlzás. Polgár Tünde és férje hamarosan egy újabb videóval jelentkeznek, amiben többet meg lehet tudni Árpád állapotáról.