Öngyilkos akart lenni az énekesnő, miután kiszivárogtak a meztelen képei

2023 iHeartRadio Music Awards - Press Room GettyImageRank3 Room USA California Hollywood - California Press Room Photography Arts Culture and Entertainment Celebrities The Dolby Theatre Madison Beer iHeartRadio Music Awards PersonalitySubmit ENTVAC Fashio
HOLLYWOOD, CALIFORNIA - MARCH 27: Madison Beer poses in the press room during the 2023 iHeartRadio Music Awards at Dolby Theatre on March 27, 2023 in Hollywood, California. Frazer Harrison/Getty Images/AFP (Photo by Frazer Harrison / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Madison Beer új önéletrajzi könyvében arról is vallott, hogy megpróbált öngyilkos lenni, miután a meztelen fotói kiszivárogtak.
Vágólapra másolva!

A most 24 éves Madison Beer nagyjából 14 volt, amikor az első dala kijött, 16 éves korára viszont már dobta is a menedzsere, aztán pedig meztelen képek jelentek meg róla az interneten – amivel nagyon nehezen tudott megküzdeni.

Madison Beer Forrás: Getty Images via AFP/2023 Getty Images/Frazer Harrison

Új önéletrajzi könyvében, a The Half of Itben arról is írt, hogy többször fontolgatott öngyilkosságot: egyszer az erkély szélére is kiállt, és hosszan nézte a mélységet, mielőtt az öccse észrevette, hogy mire készül.

"Úgy éreztem, mintha önmagam legnagyobb ellensége lennék. Egyre jobban visszahúzódtam magamba, és ez volt a kezdete az életem legsötétebb éveinek, amelyek tizenhat éves koromtól a húszas éveim elejéig tartottak. Sok olyan alkalom volt – például az éjszaka, amikor kiszivárogtak a meztelen fotóim –, amikor annyira sarokba szorítva éreztem magam, hogy az egyetlen kiútnak azt láttam, ha véget vetek az életemnek" – olvasható a People magazinban megjelent könyvrészletben.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!