Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Nagy botrány alakul Zalatnay Sarolta körül

Zalatnay Sarolta
Vágólapra másolva!
Tudom, hogy sebek tépődnek majd fel, de ez az én életem - mondta Zalatnay Sarolta. 
Vágólapra másolva!

Az énekesnő szerint nehéz lesz mindennel szembenézni, de közben nem szeretné magát abba a tévhitbe ringatni, hogy mindent jól csinált. Elmondta, voltak jó és rossz döntései is az élete során.

Zalatnay Sarolta tv2

"Ha a rosszakat vesszük alapul, talán a legrosszabb mindenkinek azonnal eszébe is jut. Ezt a terhet életem végéig cipelnem kell, sőt, a készülő filmből sem lehet majd kihagyni. Tudom, hogy sebek tépődnek majd fel, de ez az én életem, amelynek minden egyes mozzanatát vállalom. Ez a film lesz az én gyógyulásom, vagy ha úgy tetszik az El Camino-élményem. Végigmegyek az úton, amelynek a végén én is kapok egy tiszta képet" - magyarázta.

"Sokszor emlegetem különböző interjúkban az 1967 és 69 közötti időszakot, amikor Angliában éltem és kezdtem karriert építeni. Igen, máig azt gondolom, hogy az volt életem nagy lehetősége arra, hogy világszerte ismertté váljon a nevem.

mint az egyetlen énekesnő, akit kiengedtek a vasfüggöny mögül. Két év után jött az üzenet, hogy döntsek, vagy maradok és többé nem térhetek haza, vagy azonnal visszatérek Magyarországra. Akkor én a hazámat választottam és nem is bántam, meg, hiszen szép karriert építettem, de ma is ott munkál bennem a kérdés, amit soha, senkinek nem lenne szabad feltennie magának: Mi lett volna, ha...?" - kérdezte.

Bővebben a Borsban.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről