Nehéz döntést kellett meghoznia Hajdú Péternek és menyasszonyának

Hajdú Péter
Vágólapra másolva!
Hajdú Péter és menyasszonya nehéz döntést hozott meg, mely valódi mérföldkő a közös családjuk életében, de nem volt más választásuk. A házasságkötésre még nem került sor, de van egy közös kisfiuk, Dominik, aki már betöltötte az egyéves kort, szülei pedig úgy érezték, hogy van, amit az ő érdekében meg kell tenniük.
Vágólapra másolva!

Hajdú Péter és leendő felesége úgy érzik, hogy nehéz, de helyes döntést hoztak közös gyerekük, Dominik érdekében, ugyanis az egyéves kisfiút máris bölcsődébe íratták.

Ma délelőtt kezdtük el a beszokást a bölcsibe, ami annyit jelent, hogy egyelőre még ismerkedünk a rendszerrel, a helyszínnel, és fokozatosan fogunk egyre több időt ott tölteni. A létszám hála Istennek nagyon kicsi, csupán hét babát számlál a csoport, ahová járni fog ezentúl. Ez egy állami bölcsi, amit már most imádok, tökéletesen megfelel az igényeinknek" - magyarázta Láng Eszter, akinek a kis Dominik az első gyereke, de hiszi, hogy így lesz a legjobb a családnak.

És most mindketten rendkívül elfoglaltak vagyunk Petivel: állandóan úton vagyunk, és volt, hogy Domi is a kocsiban aludta ki magát. Most új időszámítás kezdődik azzal. hogy intézményi keretek között lesz, így mi is koncentrálhatunk a munkára, majd mikor már együtt vagyunk, akkor csak a fiunkra" - mondta a Ripostnak Hajdú Péter menyasszonya, aki maximálisan megbízik a döntésében és az általuk választott bölcsőde szakembereiben egyaránt.