Óriási változás vár Tóth Gabiékra

Tóth Gabi Krausz Gábor
Vágólapra másolva!
Óriási változás elé néz Tóth Gabi, a férjével és a kislányával hamarosan a Dunakanyarba költöznek a fővárosból – bár a felújítással még van bőven teendő, most minden a ház körüli munkálatokról szól a család életében. Az énekesnőnek azért pár meghatározó fellépésre is jutott ideje mostanában, nem unatkozik, annyi biztos.
Vágólapra másolva!

Tóth Gabi Tapolcán nőtt fel, mindig is szerette a vidéki életet, és nagy vágya volt, hogy a családjával kertes házban, csendes helyen éljenek. „Életem legnagyobb ajándéka lenne egy vidéki otthonban kelni reggel (akár kakaskukorékolásra), és oda hazatérni este" – írta egy januári blogbejegyzésében.

Tóth Gabi és Krausz Gábor az új házuknál Forrás: Krausz Gábor/Instagram

„Megmagyarázhatatlan erő húz vissza a vidéki lét felé, és lelki szemeim előtt már csak egy olyan kép lebeg, hogy egy szép téli délelőtt én

Ezt most nagyon szeretném, úgyhogy drukkoljatok, hogy jövőre már így ünnepelhessem a születésnapomat. Annyira akarom, és annyira hiszek abban, hogy megvalósul, hogy Hannit már abban a városkában írattam óvodába" – írta január végén, amikor a késő tavaszi óvodakezdés már nem is volt olyan messze.

Férjével, Krausz Gáborral a Dunakanyarban nézegettek ingatlanokat, és márciusra meg is találták az ideális házat: az énekesnő Instagram-sztorijához már vidéki környezetben, domboldalban, virágzó fákkal a háttérben fotózta magát. „Új kezdet... új otthonunk" – olvashatták a követői a képnél.

Tóth Gabi nézi a kilátást a teraszról Forrás: Instagram/Tóth Gabi

Hamar kiderült, hogy a család pontosan hová (Szentendrére) költözik, amikor Krausz Gábor újabb képen mutatta meg magukat a ház előtt, és az Instagramon megjelölte a helyszínt – miközben egy másik bejegyzésben TV2-s kollégáját, a Séfek séfében szintén látható Vomberg Frigyest köszöntötte szomszédjaként, ő is ott lakik tehát a közelben.

„Már nem bérlemény, nem másnak fizetek, hanem a banknak, de legalább ez már a miénk lesz. Mi alakítjuk, rendezgetjük, bár még inkább abban a fázisban van, hogy bontjuk atomjaira, hogy azután újra összerakhassuk. Őszintén, nem látom még, hogy ebből az állapotból hogyan lesz pár hét múlva költözés, de muszáj, hogy legyen. Úgyhogy,

Még el sem hiszem, hogy megtörtént" – írta a blogjában az első saját otthonukról Tóth Gabi.

Persze adódtak is váratlan nehézségek, amint arról Krausz Gábor is beszámolt pár nappal később: a tervezett tisztasági festés helyett a nyílászárókat cserélték a munkások, ahogy az látszott is az Instagramra feltöltött videón. A burkolás, a radiátorok felszerelése is még odébb volt, ezek voltak a március 20. körüli állapotok.

Vomberg Frigyes és Krausz Gábor a teraszon Forrás: Instagram/Krausz Gábor

„Ma nincs torta, nincs buli, nincs champagne, nincs semmi, csak egy jó reggeli, aztán sitt, dobozok, zsákok, fúrás, vésés, de nem is hiányzik más, mert ők ketten a legfontosabbak. Köszönöm a kedves üzeneteket, nem tudok mindenkinek válaszolni, mert épp derékig vagyok a porban" – írta a 41. születésnapján Krausz Gábor egy családi kép mellé, miközben Tóth Gabi így köszöntötte. „Ma tényleg boldog vagyok, és egyben nagyon kimerült is" – közölte az énekesnő március 20-án, a boldogság világnapján, úgy tűnik, gőzerővel dolgoznak az új otthonuk megteremtésén.

Eközben a színpadon

Krausz Gábor egyébként épp a Séfek séfe új évadát forgatja, de Tóth Gabinak sem maradtak el a fellépései: bár március 15-én a forradalom hősei előtt is dallal tisztelgett, a legemlékezetesebb előadása a Petőfi Zenei Díj gáláján volt mostanában. Ott a Gyöngyhajú lányt adta elő, a 2021-ben meghalt Kóbor Jánossal énekelt virtuális duettet – amivel nemcsak a szöveget jegyző Adamis Annát hatotta meg könnyekig, de utána Kóbor János családja is gratulált neki.

Tóth Gabi a Gyöngyhajú lány előadása közben Forrás: Instagram/Tóth Gabi

„Nagyon megtisztelő volt már a felkérés is. Azt jelentette számomra, hogy hisznek abban, hogy méltó lesz a produkció mind Kóbor Jánoshoz, mind Adamis Annához...

Benne volt a szívem, a lelkem ebben a produkcióban, és lehet furcsa, amit mondok, de nemcsak Kóbor János hangját hallottam, hanem végig éreztem a jelenlétét is... Valóban ez volt életem egyik legszebb és legmeghatóbb színpadi élménye, amit viszek magammal tovább, amiből majd lehet töltekezni" – mondta akkor Tóth Gabi.