Meztelen fotói miatt magyarázkodik Molnár Anikó

Molnár Anikó
Vágólapra másolva!
Két hónapja indult el Molnár Anikó OnlyFans oldala. Anikónak rengeteg követője van az oldalon, de nagyon sok kritikát is kap, mert testével keres pénzt. Anikó elmondta, miért vágott bele az üzletbe - írja a Bors.
Vágólapra másolva!

Az OnlyFans platformon, olyan felhasználói fiókokat találni, amit fizetés ellenében meg lehet nézni. Anikó is jelen van az oldalon és feliratkozói, ha megfizetik, szexi fotókat, videókat láthatnak róla, vagy akár kapcsolatba is léphetnek vele.

Anikó oldala két hónapja indult el és jövedelmező üzletté fejlődött, rengeteg követője van.

Most elmondta miért vágott bele ebbe az üzletbe: "Erről még nem beszéltem soha... Mert nem akarom, hogy úgy tűnjön, hogy megmagyarázom a miérteket, hogy felmentést kapjak az ítélkezőktől. De elmondom szívesen, mert ha legalább egy ember megérti a motivációm, akkor talán már megérte nyilatkozni róla" - kezdte Anikó, majd folytatta:

"Szóval: nagyon komoly lelki háttere van a döntésemnek. Az édesanyámmal kettesben élek. Ő a családom, a mindenem, egyedül ő van nekem. Mindent mi intézünk, mi fizetünk. Az édesanyám 75 éves, bár szerencsére még jól van, az idős korral járó nehézségeket nem lehet elkerülni" - mondta Anikó.

"Jöjjön el minél később az idő, de el fog jönni, amikor gyógyszerekre, esetleg kezelésekre lesz szüksége. Az anyukám becsülettel felnevelt minket, most úgy érzem itt az idő, hogy valamit visszaadjak neki.

"Szóval azt szerettem volna, ha az édesanyámnak nem kell már pénzt adnia a közös kasszába, hogy azt a kis nyugdíját mind magára költhesse. És mostanra elértünk ide:

anyunak nem kell beleadnia. És ez jó érzéssel tölt el" - tette hozzá Anikó.

"Ahogy az is, hogy ha esetleg orvosra lesz szüksége, vagy kezelésre, akkor megfoghatom a kezét, elviszem egy jó helyre, ahol figyelnek rá, ahol lelkiismerettel ellátják és meghosszabbítják az életét. Nekem csak ez számít. Nincs férjem, nincs gyermekem, akik előtt szégyenkeznem kellene, nem tartozom senkinek elszámolással" - Mondta Anikó.

"Élek egy lehetőséggel, amit a jó Istentől kaptam. Ennyi. Ha ez valakinek nem tetszik, elfogadom. De megjegyzem: nem tartok pisztolyt senki fejéhez, hogy megnézze a tartalmaimat. Akinek nem tetszik, hogy létezem, az görgessen tovább. Nekem ugyanis nem lesz rosszabb az életem attól, hogy beszól nekem, és neki sem lesz jobb. Akkor minek?"