Megtörten búcsúzik a színésznő Cs. Németh Lajostól

Cs. Németh Lajos
Cs. Németh Lajos
Vágólapra másolva!
Meghalt Cs. Németh Lajos, a Jóbarátok és a Harry Potter filmek népszerű szinkronhangja. Színésztársait nagyon megrázta a hír.
Vágólapra másolva!

Megszólalt Madár Vera. A színésznő nagyon kivételes embernek tartotta Cs. Németh Lajost, szerencséje volt a színésszel együtt dolgozni a Jóban Rosszban című sorozatban.

"Ismertem már korábbról is, a csodálatos szinkronhangját és legendás szerepei voltak, ezért nagyon megörültem, amikor először feltűnt a sorozatban. Őt tényleg mindenki szerette. Csendes volt, alázatos, az a generáció, akik a szakmát hivatásként kezelték, az embereket tiszteletben tartották és rendkívül jó humora volt" – nyilatkozta a Borsnak a színésznő, aki szerint a színész a lelkében nem 83 éves volt, hanem kortalan.

Három évvel ezelőtt úgy ünnepeltük a 80. születésnapját, hogy a forgatás végén bejött a Tények Plusz stábja, csináltak vele interjút, volt torta és nagy meglepetés. Szerencsés vagyok, hogy azok között lehettem, akikkel együtt játszott az aznapi jelenetekben és felköszöntöttük. Mondtuk neki, lehetetlen, hogy 80 éves, biztos elégett a születési anyakönyvi kivonata és hazudozik a koráról, mert szerintünk legalább 20 évvel fiatalabb – mondta a színésznő.

Forrás: TV2

Ha komoly dologról volt szó és ha vicceskedni kellett, abban is partnerre leltünk benne. Mindig jelen volt, amikor kellett, mégsem éreztük soknak. Nem lehetett nem figyelni rá. Emberként, színészként is kiváló volt. A sorozat nézőivel elhitette, hogy a partnerével, Pásztor Edinával valóban egy párt alkotnak, holott több mint 60 éven át éltek boldog házasságban a feleségével, Tóth Judittal. Amikor eltávozik valaki, akkor mindenkinek kötelessége jókat és szépeket mesélni róla, de ha pisztollyal fenyegetnének sem tudnék mást mondani, mert tényleg ilyen kivételes ember volt. Nagyon fog hiányozni... – mondta szomorúan Madár Vera.