Megszólalt Schobert Norbert, ezt gondolja Béres Alexandráról

Schobert Norbi Norbert Csak show és más semmi 2018
Vágólapra másolva!
Korábban megírtuk, lezárult a két edző ügye. Azt nyomozták, hogy ki áll a Schobert családot lejárató Facebook-csoport mögött.
Vágólapra másolva!

Az ügy kirobbantója szerint Béres Alexandra és férje működtette azt a csoportot, ami lejárató tartalmakat tett közzé a Schobert családról. A bíróság kimondta, ez nem így van. Béres Alexandra egy hosszú bejegyzést tett közzé Facebook-oldalán.

A bíróság az ítélet indokolásában kitért arra is, hogy a vádlott semmilyen bizonyítékot nem mutatott be, ilyet a bíróság többszöri felhívására sem csatolt. A bíróság a vádlottat három rendbeli nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazás vétségében mondta ki bűnösnek és ezért 120 óra közérdekű munkára ítélte. Az ítéletet a vádlott is tudomásul vette, így az jogerős" - írta közösségi oldalán a világbajnok sportoló. Király Dávid Izmail a Blikk kérdésére elmondta, továbbra is hisz az igazában, de szerinte az eljárás során akadtak hibák, és ügyvédje sem volt. Bízik benne, hogy idővel kiderül a teljes igazság.

Forrás: TV2

Schobert Norbert úgy fogalmazott a lapnak: ebben az ügyben mind Dávidot, mind Alexandrát és a családját sajnálja.

Mindazonáltal Béres Alexandrával soha nem volt konfliktusom, és nagyon sajnálom őt ebben az ügyben, mint ahogyan Dávidot is, hiszen egy 23 éves fiatalemberről van szó, aki csak az igazságot szerette volna kideríteni. De sajnálom a feleségemet és a családomat is, amiért ez a mocskolódó oldal immár tíz éve működhet úgy, hogy hiába a rendőrségi és a NAV-feljelentés, érdemben nem történt semmi – mondta a fitnessguru.