Megszólalt a Sztárban sztár második helyezettje: ezt gondolja Gubik Petra győzelméről

Sztárban Sztár, 9. évad, döntő, 2023. 04. 09., TV2, showműsor, Schoblocher Barbara
Vágólapra másolva!
Mint azt korábban megírtuk, Gubik Petra nyerte a Sztárban sztár kilencedik évadát, aki erős női mezőnyből került ki győztesként. Sokan azóta is keseregnek amiatt, hogy nem Schoblocher Barbara neve hangzott el az eredményhirdetéskor, most a Blahalouisiana énekesnője is megszólalt a végeredményt illetően.
Vágólapra másolva!

Schoblocher Barbara és Gubik Petra korábban már elárulták, hogy nagyon közel kerültek egymáshoz a show-műsor során, hiszen nemrég együtt kellett párbajozniuk is, így jobban megismerhették egymást. A tévénézők is láthatták, hogy baráti viszonyban van a két énekesnő, hiszen Gubik Petra és Shcoblocher Barbara végig szorították egymás kezét, míg el nem hangzott a győztes neve.

Schoblocher Barbara állt utoljára színpadra Céline Dionként Fotó: Polyák Attila - Origo

Az énekesnő elárulta, hogyan érzi magát, hogy másoddiként végzett és mit gondol Gubik győzelméről.

Ez egy rendkívül érdekes kaland volt, és olyan embereket ismertem meg, akik remélem, az életem részei maradnak. Végtelenül hálás vagyok az egész élményért! Nagyon örülök neki, hogy második lettem, és nagyon-nagyon büszke vagyok Petrára, és a szívből örülök annak, hogy ő nyert, tényleg!"
- írja a Blikk, aki még egy közös képet is megosztott kettejükről, melyen egymás kezét emelik a magasba a fináléban.

- írta az ideiglenesen elérhető Instagram-történetében Schoblocher Barbara, aki nem érzi, hogy bármit is veszített volna a múlt vasárnapi döntőben.

Nincs rivalizálás az énekesnők között, nagyon jó a kapcsolatuk Fotó: Polyák Attila - Origo

Az énekesnő többek között azt is elárulta, hogy hamarosan új albummal jelentkezik a zenekarával és már nagyon készül a fellépésekre, sőt, Korda Györgyék Budapest Parkos koncertjén is fellép majd.