Kiderült miért ért véget Veréb Tamás házassága

Klajkó Szandra
Vágólapra másolva!
Közel két évvel ezelőtt jelentette be Klajkó Szandra és Veréb Tamás, hogy válnak.
Vágólapra másolva!

Mindenki álompárként gondolt Klajkó Szandrára és Veréb Tamásra, épp ezért volt meglepő a házaspár tavaly előtti bejelentése: hét év együtt töltött idő után szakítottak. Közleményükben csak annyit osztottak meg a nyilvánossággal, hogy küzdöttek a kapcsolatukért, de nem sikerült megmenteni. Arról, hogy mi vezetett a döntésükig, soha nem árulták el.

Forrás: Klajkó Szandra/Instagram

Most azonban a táncos-énekesnő Túlélem én című legújabb dala igen beszédes - figyelt fel rá a Bors, és meg is kérdezték róla.

Azt tapasztalom, hogy nagyon sok a szétválás és a felelősségvállalás kevés. Én a hosszú kapcsolatok híve vagyok és a tartalomé. Biztosan nem véletlen, hogy a környezetemben is sok hasonló megélés van. Hiszen, ha valaki nem tesz le bizonyos mintákat, akkor azt viszi a következő kapcsolatába és folyamatosan ismétli az eseményeket. Az is, akit megcsalnak és az is, aki megcsalja a másikat. Mint valamiféle bevált recept, ami valójában senkinek sem jó" – mondta Szandi, aki néhány hónappal ezelőtt mesélte el, azóta újrakezdte az életét, a karrierjére koncentrál, és újraépítette önmagát.