Miért veszett össze Gáspár Győző és Gáspár Zsolt?

Vágólapra másolva!
Sokáig attól voltak hangosak a hírek, hogy Gáspár Zsolt és testvére, Győző nincsenek jó viszonyban egymással, de Kulcsár Edina sem beszélt évekig húgával, a békülés óta azonban Renátával legjobb barátnők lettek.Gáspár Zsolt most megszólalt az Origónak, elárulta, jelenleg milyen a kapcsolatuk testvérével, de mesélt Bagi Iván és Zámbó Krisztián is.
Vágólapra másolva!

Bagi Iván

Bagi Iván és testvére harminc év után békültek ki egymással. A humorista megszólalt az Origónak, elmondta, továbbra is szent a béke.

Ha a másikban van jószándék, nyitottság, kezdeményezőkészség, érdemes elcsábulni ezeknek" – mondta Bagi Iván, aki az Origo kérdésére azt is elmondta, testvére közeledett felé.

Forrás: Origo

A három fiútestvér azonban véd- és dacszövetségben, egymást segítve halad az életben, és ez nagyon fontos – mondta Bagi Iván, hozzátette, nem családban nőtt fel, ezért ragaszkodott mereven a magányhoz, egyedülléthez, elkülönüléshez akár a testvérektől is.

Nekem ez a közösség most kezdett fontossá válni, eddig hiányzott az életemből. Talán az élet vagy a sors akarta úgy, hogy egyedül legyek. Egyelőre ismerkedem az érzéssel, nagy adag bizalomra van szükség, részemről is, hogy ezt megadjam, hogy bízom másokban. Tanulom ezt, és az elengedés művészetét is. Nem súrlódásmentes, de azt gondolom, hogy valamilyen szinten számíthatunk egymásra, és ez ennél csak még jobb lehet" – avatta be az Origót jelenlegi élethelyzetébe Bagi Iván.

A humorista korábban azt a gesztust tette, hogy nyilvánosan kért testvérétől bocsánatot.

Úgy érzem, hogy meg kell követnem őt. Sokszor nyilatkoztam róla rosszat, és ebben nagyon hibáztam. Korábban többször próbáltuk megbeszélni, de valami miatt nem működött a dolog. Most a testvérek összefogtak! Harminc év után végre ki tudtam békülni a családommal. Fontos, hogy az embernek van testvére, pláne, hogyha nélkülük kellett felnőnie. Örülnék neki, ha most már számíthatnánk egymásra" – mondta, hozzátette az volt a gond, hogy nem tudtak rendesen leülni beszélgetni.

Gáspár Zsolt és Gáspár Győző

A Gáspár testvérek voltak haragban egymással, de ez nem tartott örökké. Még az a hír is felreppent, hogy Gáspár Győző és Bea asszony azért költöztek Budapestre, hogy ne Zsolt szomszédságában kelljen élni.

A testvérem gyógyszereket szed, a gyógyulás útjára lépett, remélem mielőbb rendbe jön. Megyünk előre. Neki köszönhetem, hogy a médiába kerültem, soha nem felejtem el, testvéri probléma nincs köztünk" – nyilatkozta korábban a Farm VIP műsorvezetője, hozzátette, vásárolni is együtt szoktak menni testvérével. Azt pedig soha nem fogja elfelejteni, hogy televíziós karrierjét Győzőnek köszönheti.

Az Origónak megszólalt Gáspár Zsolt, elmondta, továbbra is szent a béke közte és Gáspár Győző között.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Rövid az élet, a haragnak semmi értelme nincsen. Mindenhol vannak hibák, de a testvérek azok testvérek maradnak mindig. Mindenkinek azt kívánom, leljen rá a békére" – mondta a műsorvezető, aki azt is elmesélte az Origónak, micsoda munkálatokban van éppen.

Készülünk a lakodalomra, május vége felé lesz" – tette hozzá Zsolt, aki újból elveszi feleségül párját, Finomélát.

A cikk folytatásáért lapozzon!