Lánya és unokája sem lesz húsvétkor Oszter Sándor özvegyével

Oszter Sándor felesége Failoni Donatella olasz zongoraművész három napig feküdt a stroke osztályon
Vágólapra másolva!
Oszter Sándor özvegye, Failoni Donatella a Balaton szerelmese, minden évben, kora tavasszal a balatonrendesi házába költözik, és csak késő ősszel tér vissza Diósjenőre. Ez idén sincs másképp, a húsvéti ünnepek azonban eltérnek most a megszokottól: a lánya és az unokája helyett barátokkal tölti a hosszúhétvégét.
Vágólapra másolva!

A második nyár közeleg, amit Oszter Sándor, Kossuth- és Jászai Mari-díjas művész, a szeretett férje nélkül kell eltöltenie Failoni Donatella zongoraművésznek. Az özvegy lelkében bár még mindig űr marad az élete nagy szerelme nélkül, mára mégis megtanult élni nélküle.

Donatella már hetekkel ezelőtt beköltözött a balatoni házba, természetesen a húsvétot is ott tölti, idén viszont azt mesélte a Borsnak, hogy nem családi ünneplésre készül.

Failoni Donatella Forrás: Facebook/Failoni Donatella

- Úgy alakult, hogy a lányom és az unokám nem tudnak jönni, így a barátaimmal beszéltem meg, hogy programozunk. Igazi átjáróház lesz itt! Sütünk-főzünk. Van egy nagyszerű barátnőm, akit már gyermekkorunk óta ismerek, akkor jöttünk össze, amikor meghaltak a szüleink. Szóval ezzel a barátnőmmel egyszer karácsonyi bejgliket sütöttünk és még valami mást is, amit, amikor kész lett, letettük a földre hűlni. Talán mondanom sem kell, hogy valaki belelépett.... Azóta ennek a sütinek "belelépett süti" a neve, nem is emlékszem az eredetire, na szóval olyat is csinálok most húsvétra. Imádom a török konyhát, bureket is készítek a vendégeknek, szóval lesz dolgom elég.