Kidobták egy szállodából az MTV korábbi sztárját

Premiere Of Lionsgate Films' "The Last Stand" - Red Carpet Celebrities GettyImageRank3
HOLLYWOOD, CA - JANUARY 14: Actor Bam Margera arrives at the premiere of Lionsgate Films' "The Last Stand" at Grauman's Chinese Theatre on January 14, 2013 in Hollywood, California. Kevin Winter/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Végül megbilincselve vitték el a rendőrök. 
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, fogdába került a Jackass után saját valóságshow-ban (Viva La Bam) is látott Bam Margera, miután részegen jelenetet rendezett egy burbanki thai étteremben – ahol épp a különélő felesége ebédelt a fiukkal. A vitájuk egyre hangosabb lett, fizikai erőszakra viszont ezúttal nem került sor, így végül Margerát is "csak" nyilvános részegséggel, rendzavarással vádolják.

Bam Margera Forrás: Instagram/Bam Margera

A realitysztár mostanában amúgy sincs túl jó passzban: pár hete még családon belüli erőszakért tartóztatták le, egyébként nemrég jött ki az elvonóról, ahonnan egyszer meg is szökött.

Már egy hotelben is botrány volt

A TMZ most arról ír, hogy Bam Margera a letartóztatása előtt egy szállodában csinált botrányt. Hatósági források a lapnak elmondták, hogy a Los Angeles-i rendőrséget nem sokkal szerda déli 12 előtt hívták a Hollywood Roosevelt Hotelbe, miután valaki riadatn azt állította, hogy kiabálást hallott egy szobából. Azt mondták, hogy a hívó aggódott egy esetleges családon belüli erőszak miatt.

Forrás: AFP/2013 Getty Images/Kevin Winter

A szobában a tévésztár volt egy nővel, és Margera épp az exével beszélt telefonon, de úgy tűnik, kissé ideges hangulatú volt a csevej. Állítólag nem volt semmi jele annak, hogy bárki megsérült volna, és senki sem akart feljelentést tenni - de a férfit és a barátnőjét kitették a szállodából. Eztán jött a botrány az étteremben: úgy tűnik, azért borult ki a tévésztár, mert kevés időt tölthet 5 éves fiukkal, Phoenixszel.